Προς το περιεχόμενο

Ωραίοι οι εξοπλισμοί και τα όργανα αλλά...

sonap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως, γιατί ωραίο το κρεατάκι, αλλά τη θέλει και τη σαλτσούλα του αλλιώς είναι στεγνό και σε στουμπώνει και το βαριέσαι γρήγορα. Έχει λοιπόν και το GAS τη χάρη του :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για να μην παρεξηγηθεί η αποψή μου με αυτό το post που έγραψα για τις γυναίκες θέλω να πώ ότι και βέβαια συμφωνώ με όποιον την ψάχνει για τον εξοπλισμό του και δεν λέει ότι και ακόμα και με κουπι αν υπάρχει η θέληση και το ταλέντο παίζει μελωδίες... Γιατί να πρέπει όμως να παίξεις με κουπί δεν μπορώ να το καταλάβω.... Εγω γουσταρω να βλέπω την κιθάρα μου και να φτιαχνομαι και να θέλω να παίξω. Γουσταρω να παίζω ένα ακόρντο και να ευχαριστιέμαι τον ήχο. Μόνο έτσι θα καθήσω να βρω και το επόμενο και το επόμενο για να εκφράσω την στιγμη και την ψυχολογία μου...Βέβαια οι αγορές θα πρέπει πάντα να έχουν ένα καλό value/money και να μην γινόμαστε θύματα marketing ακόμα και αν υπάρχει το χρήμα... Βέβαια το να γινόμαστε θύματα mojo δεν νομίζω να το γλιτώσουμε...

+1000 Όταν έχεις φτιάξει έναν καλό ήχο στην κιθάρα και η κιθάρα είναι καλά σεταρισμένη και δεν σε κουράζει στο παίξιμο χωρίς να είναι απαραίτητα μια "ακριβή" κιθάρα δεν σου δίνει το ερέθισμα να παίξεις πράγματα και να την βρίσκεις χωρίς να καταλαβαίνεις πως πέρασε τόση ώρα?

+1000 Όταν έχεις φτιάξει έναν καλό ήχο στην κιθάρα και η κιθάρα είναι καλά σεταρισμένη και δεν σε κουράζει στο παίξιμο χωρίς να είναι απαραίτητα μια "ακριβή" κιθάρα δεν σου δίνει το ερέθισμα να παίξεις πράγματα και να την βρίσκεις χωρίς να καταλαβαίνεις πως πέρασε τόση ώρα?

Αυτό είναι και ένα απο τα καλά του GAS

Ψάχνεις gear=>Ψάχνεις το όργανο σου=>Αγοράζεις Gear=>Ενθουσιάζεσαι με το όργανο σου=>Ασχολείσαι περισσότερο=>Μελετάς περισσότερο=>Γίνεσαι καλύτερος οργανοπαίχτης=>Εκτιμάς το GAS καλύτερα

Υ.Γ Αν κατι δε στέκει....μόλις ξύπνησα!!! :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

...αλλά το βασικότερο είναι να έχεις τι να παίξεις και να ξέρεις τη μουσική και το όργανο σε βαθμό να υποστηρίξεις αυτά που έχεις να πείς...

Φίλε μου σωστά...

Πάντα δεν καταλάβαινα γιατί όλες οι κουβέντες με φίλους κιθαρίστες αναλωνονταν γύρω από τον καινούργιο ενισχυτή του "τάδε" παίχτη ή το νέο signature model του.

Ενώ υπάρχουν τόσα μουσικά "προβλήματα" να συζητήσουμε, από κλίμακες καί κατασκευή ή κίνηση συγχορδιών μέσα στο κομάτι, τεχνικές παιξίματος κτλ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου