Προς το περιεχόμενο

Ωραίοι οι εξοπλισμοί και τα όργανα αλλά...

sonap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτες οι συζητησεις (εκτος οτι μου φαινονται λιγο ακυρες)μου θυμιζουν την ιδεα πανω στην οποια βασιζεται ο βουδισμος και αλλες πολλες που τα βλεπουν ολα ασπρα-μαυρα.....Εφοσον η δυστυχια προερχεται απο την αδυναμια μας να εκπληρωσουμε τις επιθυμιες μας τοτε πρεπει να καταργησουμε τις επιθυμιες μας εντελώς.......και τοτε θα γινουμε ευτυχισμενοι........

Μπορει κανεις λοιπον να ασχολειται με τον εξοπλισμο ειτε γιατι ειναι γκατζετακιας και του προκαλει εκκριση σεροτονινης καθε αγορα πεταλιου κιθαρας κ.λ.π (και δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο σε αυτο)...ειτε επειδη απλα παιζει καλυτερα.....Επισης μπορει να παιζει cover και αυτο δε μειωνει σε τιποτα το ποσο "καλλιτεχνης" ειναι.....Εχει τεραστια σημασια ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ta covers....(εξαλλου δειτε ποσοι χρισθηκαν genius επειδη επαιξαν covers του Χατζιδακη η καποιου αλλου......). Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι θεμιτα και θετικα....ναι εχει σημασια το ΠΩΣ και το γιατι αλλα οι Απαραβατοι Κανονες προς τη μια η την αλλη κατευθυνση δεν υπαρχουν ( η τελος παντων δεν θα επρεπε να υπαρχουν)...

Στο κατω κατω της γραφης :D :D :D :D :D :D :D θελω να παιζω το smoke on the water ολη μερα με τον ηχο του blackmore επειδη ειμαι αναπηρος στη συνθεση( η επειδη με απολυσανε απο τη δουλεια, η επειδη με χωρισε η γκομενα μου)......δεν ειναι για ολους η ενασχοληση με τη μουσικη πρωτη προτεραιοτητα και ο καθενας ξερει μεχρι που θελει να φτασει.....που ειναι το κακο αν αυτο ευχαριστει?Πειτε μου οτι δεν ειναι ετσι για να δω μηπως τοσο καιρο περιστοιχιζομαι απο 10 εκατομμυρια Mozart και δεν το εχω καταλαβει :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Διαφωνώ με το ότι αυτές οι συζητήσεις είναι άκυρες. Επίσης, ο Βουδισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψες φίλε φεντεριάρη (στο λέω για να μην το πεις πουθενά παραέξω).

Είναι πάντα σκόπιμο και επίκαιρο να θυμόμαστε την ουσία των πραγμάτων και (είτε είναι αρεστό, είτε όχι) δεν υπάρχει και πολύ ουσία στο να κάθεται κανείς και να παίζει το smoke on the water μέρα-νύχτα, διότι το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να μας σπάσει τα ούμπαλα.

Επίσης, το σχόλιο με τον Μότσαρτ είναι ακατανόητο, εκτός αν το κατάλαβε κανένας άλλος, οπότε να μου το εξηγήσει και εμένα.

Mea Culpa

αυτες οι συζητησεις (εκτος οτι μου φαινονται λιγο ακυρες)μου θυμιζουν την ιδεα πανω στην οποια βασιζεται ο βουδισμος και αλλες πολλες που τα βλεπουν ολα ασπρα-μαυρα.....Εφοσον η δυστυχια προερχεται απο την αδυναμια μας να εκπληρωσουμε τις επιθυμιες μας τοτε πρεπει να καταργησουμε τις επιθυμιες μας εντελώς.......και τοτε θα γινουμε ευτυχισμενοι........

Μπορει κανεις λοιπον να ασχολειται με τον εξοπλισμο ειτε γιατι ειναι γκατζετακιας και του προκαλει εκκριση σεροτονινης καθε αγορα πεταλιου κιθαρας κ.λ.π (και δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο σε αυτο)...ειτε επειδη απλα παιζει καλυτερα.....Επισης μπορει να παιζει cover και αυτο δε μειωνει σε τιποτα το ποσο "καλλιτεχνης" ειναι.....Εχει τεραστια σημασια ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ta covers....(εξαλλου δειτε ποσοι χρισθηκαν genius επειδη επαιξαν covers του Χατζιδακη η καποιου αλλου......). Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι θεμιτα και θετικα....ναι εχει σημασια το ΠΩΣ και το γιατι αλλα οι Απαραβατοι Κανονες προς τη μια η την αλλη κατευθυνση δεν υπαρχουν ( η τελος παντων δεν θα επρεπε να υπαρχουν)...

Στο κατω κατω της γραφης :D :D :D :D :D :D :D θελω να παιζω το smoke on the water ολη μερα με τον ηχο του blackmore επειδη ειμαι αναπηρος στη συνθεση( η επειδη με απολυσανε απο τη δουλεια' date=' η επειδη με χωρισε η γκομενα μου)......δεν ειναι για ολους η ενασχοληση με τη μουσικη πρωτη προτεραιοτητα και ο καθενας ξερει μεχρι που θελει να φτασει.....που ειναι το κακο αν αυτο ευχαριστει?Πειτε μου οτι δεν ειναι ετσι για να δω μηπως τοσο καιρο περιστοιχιζομαι απο 10 εκατομμυρια Mozart και δεν το εχω καταλαβει :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Μα δε κατηγόρησε κανείς όσους ασχολούνται με εξοπλισμό εδώ.. Και στο κάτω κάτω καλύτερα να προσπαθούμε να γίνουμε Mozart ( υπερβολή της υπερβολής το παράδειγμα..!) με τη δική μας προσωπική έμπνευση παρά να έχουμε απώτερο σκοπό να ακουστούμε ίδιοι με το Blackmore..

Είναι πάντα σκόπιμο και επίκαιρο να θυμόμαστε την ουσία των πραγμάτων και (είτε είναι αρεστό' date=' είτε όχι) δεν υπάρχει και πολύ ουσία στο να κάθεται κανείς και να παίζει το smoke on the water μέρα-νύχτα, διότι το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να μας σπάσει τα ούμπαλα.[/quote']

Νομίζω ότι ο τύπος αυτός δεν έχει σκοπό να πρήξει κανέναν ούτε να κάνει συναυλίες για να μας δείξει πόσο καλά παίζει το SOTW.Κάθετε σπίτι του και γουστάρει.

Επίσης, το σχόλιο με τον Μότσαρτ είναι ακατανόητο, εκτός αν το κατάλαβε κανένας άλλος, οπότε να μου το εξηγήσει και εμένα.

Εγώ κατάλαβα ότι δεν έχουμε τη μουσική σε ίδια προτεραιότητα όλοι μας.¶λλοι ψάχνουν τον ήχο τους άλλοι θέλουν το Super duper πετάλι και άλλοι παίρνουν μια ακουστική και γράφουν τραγουδάκια.

Προφανώς αυτό που έγραψε ο sonap στο 1ο ποστ δεν ισχύει ούτε για τους μισούς.Εκείνο που δε θα μου άρεσε εμένα είναι να λες ότι έχω μια μπάντα που γράφουμε δικά μας κομμάτια και αντι να ψάξω τον ιδιαίτερο ήχο της έχω φάει κόλλημα να ακουστώ σαν τον τάδει κιθαρίστα που αφήνω την αναζήτηση του ήχου της μπάντας στην άκρη

You are wrong f**ked and overatted...

Διαφωνώ με το ότι αυτές οι συζητήσεις είναι άκυρες. Επίσης' date=' ο Βουδισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψες φίλε φεντεριάρη (στο λέω για να μην το πεις πουθενά παραέξω).[/quote']

Δεν πειραζει...σ'ευχαρστω για τη συμβουλη θα το εχω υποψιν μου

Είναι πάντα σκόπιμο και επίκαιρο να θυμόμαστε την ουσία των πραγμάτων και (είτε είναι αρεστό' date=' είτε όχι) δεν υπάρχει και πολύ ουσία στο να κάθεται κανείς και να παίζει το smoke on the water μέρα-νύχτα, διότι το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να μας σπάσει τα ούμπαλα.[/quote']

Το οτι δεν παιζεις το SOTW αλλα πρωτοποριακες συνθεσεις εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος σου δινει την απολυτη βεβαιοτητα οτι δεν σπας ουμπαλα?

Επίσης' date=' το σχόλιο με τον Μότσαρτ είναι ακατανόητο, εκτός αν το κατάλαβε κανένας άλλος, οπότε να μου το εξηγήσει και εμένα.[/quote']

Αν δεν το επιασες ......Δεν πειραζει.......προφανως αλλοι το επιασαν

Το οτι δεν παιζεις το SOTW αλλα πρωτοποριακες συνθεσεις εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος σου δινει την απολυτη βεβαιοτητα οτι δεν σπας ουμπαλα?

Μου δίνει την απόλυτη βεβαιότητα για τα παρακάτω:

α) ότι ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην σπάω τα ούμπαλα

β) ότι είτε τα σπάω είτε δε τα σπάω τα εύσχημα αποδίδονται σε εμένα

γ) ότι δεν είμαι ο μπλάκμουρ.

Η σειρά σας.

Mea Culpa

Εγω νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα, ο καθένας κάνει ότι θέλει και το τι κάνει ειναι δικαίωμά του.

Γιατί θα πρέπει να με νοιάζει αν θέλει να αγοράσει 100 πεταλάκια και 50 κιθάρες και γιατί να με νοιάζει αν παίζει καλά ή όχι ?

Η ηλεκτρική κιθάρα είναι προιόν της δυτικής κουλτούρας, αυτό το έχουμε ξαναπεί. Επειδή δεν είναι κάτι που "παραδοσιακά" κυλάει στο αίμα μας, κι επειδή είναι για μάς κάτι πολύ φρέσκο ακόμη, σαν πληροφορία, στεκόμαστε απέναντι του μιμητικά όπως τα μωρά, εως ότου το προσεταιριστούμε/αφομοιώσουμε επαρκώς.

Ειτε μας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η εικόνα που δίνουμε συνολικά σαν κιθαρίστες/μουσικοί (με εξαιρέσεις βέβαια), μια που το 80% απο εμάς καταναλώνει το 90% του χρόνου του στην προσπάθεια αντιγραφής του ήχου/στύλ/image κάποιου δυτικού guitar hero.

Μολονότι αυτή είναι μια φάση που όλος ο κόσμος περνάει οταν αρχίζει να ασχολείται με την μουσική, στη δικιά μας περίπτωση αυτή η φάση διαρκεί πολύ περισσότερο για τους λόγους που προανέφερα.

Εν κατακλείδι, νομίζω πως το να είσαι gear junkie δεν είναι κακό,μια που οι ήχοι και οι συνθέσεις ανθρώπων όπως ο Edge, ή ο Eric Johnson προέρχονται απο εμμονές που σχετίζονται με το G.A.S. :wink:

Πιστεύω πως σύντομα θα αρχίσουμε να ακούμε πολύ σπουδαία πράγματα απο εγχώριους μουσικούς και σαν sound design, αλλά και σαν συνθέσεις και έχω την αίσθηση πως το G.A.S. θα έχει βάλει το χεράκι του σ' αυτό !!

Στο κάτω-κάτω...you can never have too much of a good thing !

Leo got it right the first time

Μου δίνει την απόλυτη βεβαιότητα για τα παρακάτω:

α) ότι ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην σπάω τα ούμπαλα

β) ότι είτε τα σπάω είτε δε τα σπάω τα εύσχημα αποδίδονται σε εμένα

γ) ότι δεν είμαι ο μπλάκμουρ.

Η σειρά σας.

:D :D :D :D :D :D

δ) συνεννοούνται οι δυο οδηγοι

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εγώ δεν είπα ότι όποιος ασχολείται και πορώνεται και καταναλώνει ότι υλικό ή μη έχει στους εξοπλισμούς κλπ κακώς το κάνει. ¶μα έτσι τη βρίσκει μια χαρά κάνει. ¶μα θέλει να γεράσει με το SOTW στα χέρια επίσης καλά κάνει. Εννοείται πως ότι γουστάρει ο καθένας.

Εγώ μίλησα κυρίως για όσους γράφουν δική τους μουσική. Και δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι Mozart κύριε Φεντεριάρη για να γράψεις κάτι δικό σου. Δηλ. ή Mozart ή τίποτα; Και για όσους γράφουν τη δική τους μουσική είπα ότι καλό θα ήταν να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τα λοιπά και να δώσουν έμφαση στα άλλα που προανέφερα στο αρχικό post. Κάτι τέτοιο ΠΡΟΣΠΑΘΩ να κάνω κι εγώ και συχνά πέφτω κι εγώ στην ίδια λούμπα. Απλά το έχω εντοπίσει και προσπαθώ να το "φτιάξω".

Σαφώς και όσα είπα δεν αφορούν αυτούς που μαζεύονται για μουσική όπως θα μαζευόντουσαν για μπάλα. Μιλάω για όσους συνθέτουν και θέλουν να πούν κάτι με τη μουσική και το στίχο τους, κι ας είναι λίγο χειρότεροι από τον Mozart.

Αυτά για την ώρα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου