sonap Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Είμαι καινούργιο μέλος στο site και κινδυνεύω άμεσα με την πρώτη μου δημοσίευση να παρεξηγηθώ. Για τον λόγο αυτό τονίζω: Δεν έθιξα το site ούτε τον ρόλο του. Εννοείται ότι είναι πολύ χρήσιμο και ευχάριστο για όλα του τα μέλη που εφόσον μας αρέσει τόσο η ενασχόληση με τη μουσική. ¶λλωστε κι εγώ απευθύνθηκα για ένα πρόβλημα που έχω με ένα πρόγραμμα ηχογράφησης. Ούτε είπα "πρέπει να κάνετε αυτό, να ασχολείστε έτσι με τη μουσική, όχι αλλιώς..." κλπ. όπως τη βρίσκει ο καθένας. Ούτε είπα να μην υπάρχουν επιρροές. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Και είναι και άκυρο. Είναι καλό να φαίνονται οι επιρροές. Απλά είπα όταν και εφόσον γίνονται προσπάθειες για νέες συνθέσεις και τραγούδια να μην στέκεται - ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ - ο κόσμος στο εφέ, στο πετάλι, στον τάδε ήχο κλπ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ όσο στο αν αυτό που γράφει αποδίδει αυτό που θέλει να πει και το εκφράζει μέσω της μουσικής. Το έχω ζήσει σε πρόβα: Ήμασταν όλοι έτοιμοι και καλωδιωμένοι και περιμέναμε 4 άτομα τον έτερο κιθαρίστα γύρω στη μιάμιση ώρα να "βρει τον ήχο του" γιατί του φαινόταν μπουκωμένος, τσιριχτός, έτσι,αλλιώς, δοκίμαζε απο δω, έψαχνε απο κει, και ήταν η 1η πρόβα ενός νέου κομματιού που ακόμα ψάχναμε να βρούμε τα μέρη μας, τι θα παίξει ποιός, ποιος και που θα μπεί,που θα βγει κλπ. Τα λέω αυτά να μην παρεξηγηθώ και επειδή η κουβέντα ξέφυγε προς την επιδεξιότητα και τις κιθάρες του Santriani. Τεράστιος,αλλά εκτός θέματος τώρα. http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Τα λέω αυτά να μην παρεξηγηθώ και επειδή η κουβέντα ξέφυγε προς την επιδεξιότητα και τις κιθάρες του Santriani. Τεράστιος' date='αλλά εκτός θέματος τώρα.[/quote'] Θα καταλάβεις σιγά σιγά ότι, αν και φαίνεται έτσι, δεν ξεφεύγει η κουβέντα, αυτά που λέγονται είναι απόλυτα σχετικά με την αρχική σου τοποθέτηση (και με την οποία, επί της αρχής, συμφωνώ). Επίσης θα καταλάβεις σιγά σιγά ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να παρεξηγηθείς... εκτός αν δεν έχεις καταλάβει ότι στο φόρουμ μπαίνουν σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Επίσης θα καταλάβεις σιγά σιγά ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να παρεξηγηθείς... εκτός αν δεν έχεις καταλάβει ότι στο φόρουμ μπαίνουν σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες. :lol: +1000.... Ανθρωπε μου !!! :D :D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Απλά είπα όταν και εφόσον γίνονται προσπάθειες για νέες συνθέσεις και τραγούδια να μην στέκεται - ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ - ο κόσμος στο εφέ' date=' στο πετάλι, στον τάδε ήχο κλπ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ όσο στο αν αυτό που γράφει αποδίδει αυτό που θέλει να πει και το εκφράζει μέσω της μουσικής. Το έχω ζήσει σε πρόβα: Ήμασταν όλοι έτοιμοι και καλωδιωμένοι και περιμέναμε 4 άτομα τον έτερο κιθαρίστα γύρω στη μιάμιση ώρα να "βρει τον ήχο του" γιατί του φαινόταν μπουκωμένος, τσιριχτός, έτσι,αλλιώς, δοκίμαζε απο δω, έψαχνε απο κει, και ήταν η 1η πρόβα ενός νέου κομματιού που ακόμα ψάχναμε να βρούμε τα μέρη μας, τι θα παίξει ποιός, ποιος και που θα μπεί,που θα βγει κλπ. Τα λέω αυτά να μην παρεξηγηθώ και επειδή η κουβέντα ξέφυγε προς την επιδεξιότητα και τις κιθάρες του Santriani. Τεράστιος,αλλά εκτός θέματος τώρα.[/quote'] Πολλές φορές αυτός ο ήχος που έψαχνε ο κθαρίστας σας είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάποιου τραγουδιού ή ακόμα και κάποιου συγκροτήματος. Αν ψάξεις λίγο μέσα σου θα βρείς κάποια τραγούδια που σε άγγιξαν απο τις πρώτες νότες και απο τον χαρακτηριστικό ήχο κάποιου οργάνου.Για σκέψου πόσα συγκροτήματα παίζουν Regae αλλά μόλις ακούσεις την κιθάρα σε κάποια τραγούδια λές "αυτό είναι Marley". Αντιθέτως αυτό που ισχύει στην εγχώρια λαϊκο-πόπ αγορά όλα τα τραγούδια είναι ίδια με τους ίδιους ήχους τις ίδιες ενορχηστρώσεις ακόμα και τις ίδιες φωνές.¶μα δεν δείς ποιά ή ποιός τραγουδάει δεν ξέρεις από πριν ποιός είναι.Εξ' άλλου όλα τα "είδωλα" κάνουν μάθημα με την ίδια δασκάλα (Τζούλυ Μασσίνο) και τους μαθαίνει τις ίδιες τεχνικές. Για μένα είναι must να βρείς τον ήχο σου και στα τραγούδια σου θα δώσεις ένα χρώμα που θα τα ξεχωρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Το όλο post μου φαίνεται κάτι σαν ωραίες οι όμορφες γυναίκες άλλα μπορείς να κάνεις και με ένα μπάζο οικογένεια! Και θα είναι και δύσκολο να σε κερατώσει κίολας. Αυτό που μετράει είναι να θες οικογένεια και παιδιά και όλα τα άλλα βρίσκονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 +1000.... Ανθρωπε μου !!! :D :D Yeah! :D Statler and Waldorf strike back! :P :P :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Το όλο post μου φαίνεται κάτι σαν ωραίες οι όμορφες γυναίκες άλλα μπορείς να κάνεις και με ένα μπάζο οικογένεια! Και θα είναι και δύσκολο να σε κερατώσει κίολας. Αυτό που μετράει είναι να θες οικογένεια και παιδιά και όλα τα άλλα βρίσκονται.... Γιατί όμως να μας χαλάει το να κάνουμε οικογένεια με μια όμορφη γυναίκα απο το να κάνουμε τις μπουλντόζες και να κουβαλάμε τα μπάζα μια ζωή? και όλα τα άλλα βρίσκονται.... ¶σε που μιά ζωή θα ψάχνουμε.... και ποτέ να μην έρθει. Για την μουσική μιλάμε ΠΑΝΤΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Για να μην παρεξηγηθεί η αποψή μου με αυτό το post που έγραψα για τις γυναίκες θέλω να πώ ότι και βέβαια συμφωνώ με όποιον την ψάχνει για τον εξοπλισμό του και δεν λέει ότι και ακόμα και με κουπι αν υπάρχει η θέληση και το ταλέντο παίζει μελωδίες... Γιατί να πρέπει όμως να παίξεις με κουπί δεν μπορώ να το καταλάβω.... Εγω γουσταρω να βλέπω την κιθάρα μου και να φτιαχνομαι και να θέλω να παίξω. Γουσταρω να παίζω ένα ακόρντο και να ευχαριστιέμαι τον ήχο. Μόνο έτσι θα καθήσω να βρω και το επόμενο και το επόμενο για να εκφράσω την στιγμη και την ψυχολογία μου...Βέβαια οι αγορές θα πρέπει πάντα να έχουν ένα καλό value/money και να μην γινόμαστε θύματα marketing ακόμα και αν υπάρχει το χρήμα... Βέβαια το να γινόμαστε θύματα mojo δεν νομίζω να το γλιτώσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Προφανώς η συζήτηση ήθελε να επισημάνει την αποφυγή των ακραίων περιπτώσεων.Όπως δεν είναι "σωστό" το GAS να είναι αυτοσκοπός έτσι και το κουβαδιλίκι είναι εξίσου κακό.Αλλά και πάλι ο καθένας οπως τη βρίσκει φτάνει να μη σπάει τα νεύρα των άλλων και να σέβεται το τρόπο που τη βρίσκουν οι άλλοι. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 To θεμα ειναι να παιζουμε μουσικη.Ολα τ αλλα ειναι σαλτσες.. :lol: (χωρις να ειναι κακες οι σαλτσες απαραιτητα!) :P feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση