Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Ένα τραγουδάκι με τον μικρό μου Διονύση. Νηπιαγωγείο πλέον μετά από αμέτρητες βόλτες στο αεροδρόμιο του νησιού, σκάρωσα στιχάκια, του τα υπαγόρευα, τα έγραφε σε ένα zoom h1. Μεταφορά στο cubase Artist 6 και με λίγα κανάλια halion.....ιδού. (Η Κρίση με έκανε να "χαθώ" λίγο αλλά παρακολουθώ. Να 'στε καλά όλοι) aerodromio.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 "Γειά σας! Εγώ είμαι ο Διονύσης με μια partscaster που έχει ο μπαμπάς μου στην τάξη του σχολείο για να δείχνει νότες στα παιδάκια" Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 ΘΕΟΣ! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο που κατάφερες τον γιο σου να παίξει μπάλα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Εξαιρετικό!!! Συγχαρητήρια και στους δυο! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Τρελαμένε πατέρα.... ;D Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις! Γλυκύτατο, μπράβο και στους δυό σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση