alpatman Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 vocals 1 /Ann Wilson vocals 2 /Joseph Williams guitar 1 / Steve Lukather guitar 2 / Rick Emmet keybords 1 /Stefanos Korkolis keybords 2 / David Paich bass / Sting drums / Phil Collins /jason Bonham Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 τελικά μαμά Τερέζα είμαι... άκου "ΤΑΜΕΙΟ" οι αθεόφοβοι.... ;D ;D ;D @Waterfall-K αφιερωμένο... μου φαγε ώρες στο μπουντρούμι να το βρω αλλά χαλάλι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Cozy Powell Ritchie Blackmore RJ Dio Bob Daisley +Jon Lord When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 @Waterfall-K αφιερωμένο... μου φαγε ώρες στο μπουντρούμι να το βρω αλλά χαλάλι... Τι ακριβώς τον αφορά; Το "Αναζητούνται Γυμνοί Απόλλωνες" ; ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Τι ακριβώς τον αφορά; Το "Αναζητούνται Γυμνοί Απόλλωνες" ; ;D ;D ;D Έλα τώρα αηδίες. Το "Χτενιστήτε αλά Νταίηβιντ Μπόουϊ". ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 @Waterfall-K αφιερωμένο... μου φαγε ώρες στο μπουντρούμι να το βρω αλλά χαλάλι... Αυτα ειναι ντοκουμεντα. Η Δ. Γαλανη διπλα-διπλα με τους DP, με την πρωτη να καταλαμβανει το 90% του εξωφυλλου. Τουλαχιστον το Φανταζιο τους γραφει στα Αγγλικα, καπου πηρε το ματι μου στο FB πριν κατι μερες ενα αλλο παλιο Ελληνικο περιοδικο των 70s που τους εγραφε στο εξωφυλλο "Ντιπ Περπλ". Ντιπ για ντιπ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Τουλαχιστον το Φανταζιο τους γραφει στα Αγγλικα, Ο ..... Νταίηβιντ Μπόουϊ στο πηγάδι κατούρησε? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν το'ξερες? Ειναι Ελληνας... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν το'ξερες? Ειναι Ελληνας... ;D Δαυϊδ και Έλληνας? :D Για Εβραίο τον είχα. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Ελληνας Εβραιος. Υπαρχουν πολλοι, απο Θεσσαλονικη μεχρι και Χαλκιδα. 8) Ο συγκεκριμενος ειναι απο τα Ψαχνα Ευβοιας (Μπάος) Φιουζιε δεν σε βλεπω ενημερωμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση