cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Πολύ σωστός!!! Όντως D#dim7 είναι, σκ@τ@ τα έγραψα..... :-X Άλλη μια φορά...: A7 X4 - D9 X4 - A9 X2 - Bb9 X2 - A9 X4 - D9 X4 - D#dim7 X4 - A7 X2 - Bm7 x2 - C#m7 x2 - Cm7 x2 - Bm7 x4 - E7#9 x2 - Bb9 x2 - A7 X2 - F#m7 x2 - Bm7 x2 - E7#9 X2 Πάντως οι συμβουλές των pipityri και Jazzjoker πιάνουν τόπο, κάτι γίνεται :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Άλλη μια διόρθωση: το 14ο ακκόρντο, στο κλιπάκι ακούγεται B9, εσύ έχεις γράψει Bb9. Δεν ξερω αν έχει καμμία σημασία, το γράφω επειδή ψιλομελετώντας το, το εντόπισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Αμάν βρε theStratWithin, με αυτό στο μυαλό σου κοιμήθηκες και ξύπνησες; ;D ;D ;D 'Ετσι όπως τα λες είναι, όντως είναι Β9 και όχι Bb9. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ από που το είδα και το αντέγραψα (να δώ τι φταίει), αλλά τζίφος.....Το περίεργο είναι ότι το παίζω κανονικά :o ;D αλλά το γράφω λάθος :P. Βιασύνη μάλλον; Μάλλον! Ευχαριστώ για τις διορθώσεις :). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Δες κι αυτο. Θα σου χρησιμευσει. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Spyros Delta, ευχαριστώ για το βίντεο και την απασχόληση για το απόγευμα.... ;) Εδώ έχω να πω, πως αν κάτσω να γράψω ένα σόλο (με χαρτί-μολύβι σε παρτιτούρα ή με ταμπλαδούρα στο Guitar pro) ανεξαιρέτως τις κλίμακες και τα ακκόρντα θα το γράψω, θα μου πάρει ώρα εάν είναι ακκόρντο και κλίμακα, αλλά θα το γράψω. Σκοπός μου είναι, γι αυτό και το πόστ, να μπορώ να αυτοσχεδιάζω, on the fly ( που λέμε και στο χωριό μου), σε "περίεργες" αλληλουχίες συγχορδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση