RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε φιλοξενούμενους για το τριήμερο και η γυναίκα μου χρειάστηκε ένα κομοδίνο. :) :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mπορει να γινει μοδα παντως αν βγει στο εμποριο. Να αναβει το λαμπατερ ανοιγοντας το κουμπι του ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι κακή ιδέα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Εμείς ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε εξτρά κομοδίνο (έχω και πολύ μικρό ενισχυτή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Χεχε καλό :D Πλάκα πλάκα το έχω δει και στο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-new-Deluxe-Tweed-Sourmash-Amp-Lamp-no-bulb-or-shade-included-/111485222843?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19f5097fbb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Να διευκρινίσω πάντως ότι αυτός είναι κανονικός ενισχυτής τον οποίο αγόρασα κάποια στιγμή αλλά χρησιμοποίησα δύο τρεις φορές καθώς είμαι πιο πολύ του Guitar Rig πλέον. Δεν ήταν καν συνδεδεμένος. Οπότε βρηκε χρήση. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 και η γυναίκα μου χρειάστηκε ένα κομοδίνο. αφού δεν έβαλε και σεμεδάκι πάλι καλά ;D The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει... είπαμε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 έτσι δεν θα γυρίσει κανείς να σου πει οτι δεν έχει πού την κεφαλή κλείνει :-[ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Το λαμπατέρ όμως φοράει EL84; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση