Guru npap Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2014 ελπίζω (αν δεν έχει γίνει ακόμα) να βρεθεί γρήγορα κάποιος να της γράψει αξιόλογα κομάτια, "πάνω στις δυνατότητές" της φωνής της... ΥΓ. Samy, άλλος για την βάρκ...ε παράγκα σου.... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Φωναρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 ελπίζω (αν δεν έχει γίνει ακόμα) να βρεθεί γρήγορα κάποιος να της γράψει αξιόλογα κομάτια, "πάνω στις δυνατότητές" της φωνής της... κανουμε και κανα search...βαζουμε και κανα ΤΙΤΛΟ ;D μονη της τα γραφει και πηγαν και με τη μια στο Νο.1 δυστυχως η συνεχεια δεν ηταν και πολυ καλη http://www.smh.com.au/entertainment/music/the-voices-karise-eden-tells-australian-story-of-complete-breakdown-20141010-1140rd.html www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Μπαμπατσικο το αυστραλακι,αλλα φωναρα.Κριμα που κατερευσε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν με άκουσε το παλιοκόριτσο να έρθει στους Παράγκας και παρολίγο να το φάει το κεφάλι του. Τώρα της γράφω μερικά άσθματα για το δεύτερο δίσκο και τη ταίζω μούρα πεσμένα μπας και το πάει πιο χαλαρά το πράμα 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Τώρα της γράφω μερικά άσθματα για το δεύτερο δίσκο και τη ταίζω μούρα πεσμένα μπας και το πάει πιο χαλαρά το πράμα 8) αντε ορε κι αν δε με θες για ηχολήπτη θα έρθω να μαζεύω τα κουκούτσια που θα φτύνει... ;D ΥΓ. Νίκο βαριέμαι να γκουγκλάρω αν τα μούρα έχουν κουκούτσια... μη βαράς... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 αντε ορε κι αν δε με θες για ηχολήπτη θα έρθω να μαζεύω τα κουκούτσια που θα φτύνει... ;D Αυτά είναι, είμαι σπουδαίος λαίμαι, στου Σάμυ το μομβάιλ ζδούνδιον σφάζονται ηχολήπται ;D ;D ;D ΑΣτραλέζες κι αηδείες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση