Προς το περιεχόμενο

Keyboards for dummies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το γυφτακι το ειπες για βρισια φανταζομαι. Και μαλακας και ρατσιστης και καφρος. Μα, ολα αυτα τα ξεραμε ηδη. Ελα, κανε μια προσπαθεια ακομα. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το γυφτακι το ειπες για βρισια φανταζομαι. Και μ******* και ρατσιστης και καφρος. Μα, ολα αυτα τα ξεραμε ηδη. Ελα, κανε μια προσπαθεια ακομα. ;D ;D

οχι. ;D απο αποψη συμπεριφορας .   οχι εθνοτητας ....εισαι γυφτος. συμπεριφερεσαι σαν ελληναρας.

"Don't panic!" - Douglas Adams

Πιστευω αυτη τη φορα να μην κανεις edit το ποστ σου για να σβησεις οτι παπαριά γραφεις ε? Οπως εχεις κανει τουλαχιστον ακομα 2 φορες, ε? Καλο το κολπο, σβηνεις τις βρισιες σου και αφηνεις τον αλλο να φαινεται οτι στα "χωνει" στα καλα καθουμενα. Καλη σκεψη, αν και τελειως παιδικη και ταυτοχρονα γλοιωδης. Απο σενα βεβαια δεν περιμενα και κατι αλλο.

Αντε για υπνο τωρα, μη νομιζεις οτι θα συνεχισω να σου κανω την τιμη να σου απανταω. Tea_green.gif

Πιστευω αυτη τη φορα να μην κανεις edit το ποστ σου για να σβησεις οτι παπαριά γραφεις ε? Οπως εχεις κανει τουλαχιστον ακομα 2 φορες, ε? Καλο το κολπο, σβηνεις τις βρισιες σου και αφηνεις τον αλλο να φαινεται οτι στα "χωνει" στα καλα καθουμενα. Καλη σκεψη, αν και τελειως παιδικη και ταυτοχρονα γλοιωδης. Απο σενα βεβαια δεν περιμενα και κατι αλλο.

Αντε για υπνο τωρα, μη νομιζεις οτι θα συνεχισω να σου κανω την τιμη να σου απανταω. Tea_green.gif

χα χα μιλαει ο γλοιωδης ανθρωπας που εχει βαλει να ειναι hidden να μην φαινεται οτι παρακολουθει ποτε το νημα....

οχι δεν κανω τετοια...μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

εγω οτι τραμπουκισμο κανεις απλα τον ξεμπροστιαζω... ετσι γιατι δεν μου αρεσουν τετοια

ψυχικα αρρωστα ατομα...γιατι εισαι τραμπουκος.

δεν ειμαι ο πρωτος που το λεω αλλωστε... αντιλαλουν οι ρεματιες... ;D

οχι δεν κανω τετοια...μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Εσυ κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια, και νομιζεις οτι οσοι διαβαζουν τις μαλακιες σου εχουν στραβομαρα ή/και μνημη χρυσοψαρου. Που νομιζεις οτι μου μιλας, στο MSN, και δεν βλεπει αλλος τι γραφεις και τι σβηνεις μετα? Μεγαλε δεν παλευεσαι....laugh4.gif

(Προβληματιζόμουν για το αν θα έπρεπε να ανοίξω το παρόν θέμα εδώ ή στα Computers.)

Έχουμε και λέμε, λοιπόν!  :)

Ψάχνοντας να δω/ακούσω τι διαθέσιμους ήχους έχω στα (freeware) vst's μου, διαπιστωσα ότι, ενώ έχω πληθώρα από "synths", δε γνωρίζω καθόλου την ορολογία και τη λειτουργία των διαφόρων φίλτρων και μηχανών (πχ low pass/high pass filter, lfo, arpeggiator κτλ), που περιλαμβάνει το καθένα.

Αναρωτιόμουν, λοιπόν, αν υπάρχει κάποιου τύπου οδηγός/link, στο οποίο θα μπορούσατε να με παραπέμψετε, όπου θα εξηγείται ο τρόπος χρήσης και χειρισμού αυτών.

Ευχαριστώ!

Παλιο αλλα παντα "good fun to watch" και τα εξηγει αρκετα καλα αν θες να μαθεις τα βασικα.

Οπως εχει ηδη ειπωθει τα fundamentals ειναι και θα ειναι τα ιδια οσα χρονια και αν περασουν οποτε κατα τη γνωμη μου, καλο ειναι να γνωςριζεις τα βασικα  :)

Αν θες να "κολυμπησεις" λιγο πιο βαθεια θα σου προτεινα αυτο*. Λιγο παλιο αλλα πολυ καλο. Απλα αν σ'αρεσει το πιθανοτερο ειναι να σταματησεις να παιζεις μουσικη  :)

*Αν το αποφασισεις και θες μιλα μου γιατι εχω δυο

Παλιο αλλα παντα "good fun to watch" και τα εξηγει αρκετα καλα αν θες να μαθεις τα βασικα.

Οπως εχει ηδη ειπωθει τα fundamentals ειναι και θα ειναι τα ιδια οσα χρονια και αν περασουν οποτε κατα τη γνωμη μου, καλο ειναι να γνωςριζεις τα βασικα  :)

Αν θες να "κολυμπησεις" λιγο πιο βαθεια θα σου προτεινα αυτο*. Λιγο παλιο αλλα πολυ καλο. Απλα αν σ'αρεσει το πιθανοτερο ειναι να σταματησεις να παιζεις μουσικη  :)

*Αν το αποφασισεις και θες μιλα μου γιατι εχω δυο

παρεπιπτοντως το ENSONIQ ESQ-1 δεν ειναι αυτο στο 3ο βιντεο...?

ωραιο μηχανηματακι με sequencer και πολυ βολικο για sound programming...

και σουπερ φτηνο....

Ενας φιλος το εχει και οποτε πηγαινα σπιτι του το πασπατευα το συγκεκριμενο.... ;D

(και υπαρχει και ενα rom με glitchy ηχους για το συγκεκριμενο συνθ...)

Μη παιδεύεσαι βρε Μουσταφά αγόρι μου λαίμαι, εγώ ως έμπυρος φυσιολάτρης δεν έμαθα χρόνια τώρα ούτε το βασικό μου όργανο-το αφρικανικό μονόχορδο-θα μάθω να παραμετροποιώ τα σύνθια? ;D ;D ;D

...

30ντα κάτι χρόνια δεν έμαθα κιθάρα, θα μάθω τώρα μπάσσο-πλήκτρα-κρουστά-γιουκαλίλι-ντέφι-σφυρίχτρα?

;D ;D ;D (το 'πιασα το υπονοούμενο, λαίμαι...  :P ;D ;D ;D )

τελικά πιο χρησιμο νομίζω πως είναι να αποκτήσω μεγαλύτερη οικειότητα με τον κύριο DAW ...........

Εκεί κι αν δεν έχω μαύρα (κατίμαυρα, όμως) μεσάνυχτα...όταν θα είναι να ασχοληθώ πιο "σοβαρά", για να γράψω το κατιτίς μου, θα αναστενάξουνε τα νήματα, λαίμαι..  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου