Pantelos30 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2014 Για πείτε μου ρε μαγκες για αυτην την κιθαρα.....γενικότερα αξίζει σαν όργανο για τα λεφτα της....ας πει κάποιος που ξέρει δυο, τρια πραγματάκια!!!!! http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_mod_jaguar_owt.htm
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2014 ΦΟΒΕΡΗ κιθαρα,ειδικα για τα ΑΣΤΕΙΑ λεφτα που κοστιζει ο καλυτερος τροπος να μπεις στο club των offset χωρις να ξηλωθεις κανονικα.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
vastrange Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2014 δεν έχω παίξει με jaguar αλλά με τη jazzmaster της ίδιας σειράς, που είχε ένας φίλος.... επίσης σε άσπρο, την οποία τελικά πούλησε για να πάρει strat και επειδή είχε ήδη μια classic player με πολλές αναβαθμίσεις. Μου άρεσε πολύ και νομίζω δεν θα απογοητευτείς αν την αγοράσεις. To μόνο που παρατήρησα και δε μου άρεσε ήταν το nut..... Ars longa, vita brevis.
KostasP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Επαιξα με μια στον Νακα, μπορει να την εχει ακομα. Μου αρεσε ο ηχος, ηταν αυτό που περιμενα από μια Jaguar. Τα φιλτρα είναι χρήσιμα και η κιθαρα μπορει να αποδωσει από πολύ πριμο μεχρι πολύ μουντο ηχο. Το μπρατσο ηταν η ευχαριστη εκπληξη, το περιμενα οδοντογλυφιδα αλλα είναι μεσαιου παχους και ανετο για το γουστο μου, μου αρεσουν οι λαιμοι με αρκετο παχος. Κατά τ'αλλα είναι μια φθηνη κιθαρα και φαινεται. Στα ποντεσιομετρα, στο πως εχει ερθει από το εργοστασιο, στο γενικοτερο feeling που δε μπορω να το εξηγησω με λογια αλλα το καταλαβαίνεις μολις τη πιασεις. Τιμια για τα χρηματα που ζηταει και από τον Νακα συμφερει. Ιδια τιμη με Γερμανια και μπορεις να βαλεις και δοσεις αν θες.
Elixir Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 σε ποιον νακα πηγες αν επιτρεπεται?(να παω και γω) ειχε γενικα μεγαλο στοκ φεντεροειδων? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
KostasP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Στη Ναυαρινου, κεντρο Αθηνα. Στοκ από Fender/Squier πρεπει να 'χε γυρω στις 15 κρεμασμενες στον τοιχο. Η συγκεκριμενη δεν υπηρχε στην Αθηνα και την εφεραν για να τη δοκιμασω από υποκατάστημα αλλης πολης.
Elixir Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 μπασα ειχε?( ρωταω γιατι εγω θελω να ανεβω να δω μπασα και θα παρω φιλο μαζι που ψαχνει κιθαρα) Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
KostasP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 μπασα ειχε? Δε θυμαμαι, λογικα θα εχει. Τηλεφωνησε να μαθεις αν σε ενδιαφερει καποιο μοντελο συγκεκριμενα. Εχουν αρκετα καταστήματα στην Αθηνα, μπορει αυτό που θες να μην είναι στο κεντρο.
Pantelos30 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντήσεις, σε γενικες γραμμες φαινεται μια ικανοποιητική κιθαρα για τα λεφτα της!!!!!!
TamTam Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Την εχει και σε Β-stock o Θωμάς... http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_mod_jazzmas_b_stock.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση