Προς το περιεχόμενο

Internal HDD σε Triton Studio

ev88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω το Triton Studio (v2) και στην καρτέλα DISK, στο Internal HDD δεν μου εμφανίζει κανένα περιεχόμενο ενω θα έπρεπε κανονικά να εμφανίζει τους εργοστασιακούς φακέλους.

Ο δίσκος από την άλλη, εμφανίζεται κανονικά στο Media Info.

Πως διορθώνεται αυτό?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγες πρόσφατα το όργανο για service ή το έχει ανοίξει κανείς? ή μήπως από μετακίνηση χτυπήθηκε κάπου βίαια μέσα σε θήκη ή πορτμπαγκάζ ή αεροπλάνο?

από ότι έψαξα λίγο σε forums συνήθως το να μη βλέπει καθόλου το ssd 2 πράγματα συμβαίνουν: (α) ή ξεκουμπώθηκε το καλώδιο που κουμπώνει επάνω στο φυσάκι του δίσκου ή (β) τα έπαιξε ο δίσκος και θέλει άλλαγμα.

όπως και να έχει θέλει κοίταγμα από τεχνικό, εάν δεν εου πιάνει το χέρι μη το πειράζεις καθόλου, κάνε ένα backup όλα τα αρχεία που έχεις εάν αποφασίσεις να το στείλεις γιατί θα τα χάσεις και βάλε την τελευταία os που έχει βγει μήπως και βοηθήσει.

εάν είσαι αθήνα μπορώ να σου στείλω πμ έναν καλό τεχνικό για korg που είναι και σχετικά φτηνός.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Ευχαριστώ για την απάντηση, κι εγω το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι εκ πρωτης να δω αν τον αναγνωριζει το δισκο. Ο δισκος αναγνωριζεται κανονικα (Hitachi, 4gb κλπκλπ), όπως επισης και εαν φταξω ενα φάκελο, αυτος φαίνεται κανονικα.

Απλά είναι σαν να εχει φορμαριστεί ας πούμε και δεν εχει τιποτα εργοστασιακο και κατα συνεπεια πρεπει να ξαναφορτωσω τα εργοστασιακα για να κανω reset..Υπαρχει περιπτωση να σβηστικαν ετσι απλα;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου