zeromancer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 γεια χαρά φόρουμ έχω ένα polytune πρώτης γενιάς και έχει το εξής πρόβλημα ( το οποίο νομίζω ειναι αρκετά γνωστό ). Όταν είμαι σε mod να κουρδίσω όλες τις χορδές μαζί γίνεται χαμός. τρελαίνεται. δείχνει ότι να ναι. Το έχω πρώτο στην αλυσίδα οπότε θεωρητικά δεν πρέπει να επηρεάζεται απο παρεμβολές σήματος και χρησιμοποιώ πάντα τον brigde όπως λέει η T.C. έκανα και update το firmware και τίποτα...έχετε καμία ιδέα τι φταίει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Χρησιμοποιησε τον neck και κλεισε το tone της κιθαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 χιλια συγνώμη τον neck χρησιμοποιώ :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Το δοκιμασες με εντελως κλειστο tone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 δυστυχως ναι...το τροφοδοτώ με one spot. λες να έχει κάποια σχέση με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 δυστυχως ναι...το τροφοδοτώ με one spot. λες να έχει κάποια σχέση με αυτο? Δε νομιζω αλλα κανε και μια δοκιμη με μπαταρια μιας και το ανεφερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 μπα τιποτα:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση