stratoblaster Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξα σε 10αρες και το προβλημα εξαφανιστηκε...Περιεργο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Περιεργο?? Περιεργο θα ηταν να ΜΗΝ ειχες προβλημα αλλαζοντας απο 10 σε 11 χωρις να σεταρεις ξανα την κιθαρα σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
super_chump Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εμενα τασταρει στην πρωτη χορδη απο τα πρωτα ταστα μεχρι το 5(λα)... Το κανει εδω και καιρο και δεν εχουν σχεση οι χορδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εμενα τασταρει στην πρωτη χορδη απο τα πρωτα ταστα μεχρι το 5(λα)... Το κανει εδω και καιρο και δεν εχουν σχεση οι χορδες. τοτε η κιθαρα σου θελει ξανα set up,ακολουθησε τις οδηγιες. Set up, στανταρ. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratoblaster Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Θυμαμαι οταν ειχα βαλει απο 10αρες σε 11αρες και μετα σε 12αρες (πιο πολυ για να δω την διαφορα στον ηχο) δεν μου το ειχε κανει αυτο το προβλημα. Σεταρισμα παντως σιγουρα θελει η κιθαρα μου. Σε ποιον λετε να την παω για παλια οργανα που να μου την προσεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strat54 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Γεια σου φιλε, για το λιγο τριξιμο ειναι φυσιολογικο για τις strat, ο δασκαλος μου εχει παιξει με διαφορες κιθαρες περιπου 40 χρονια, οτι service κ να εχει κανει συγκριτικα με αλλα οργανα εχει τα περισσοτερα τριξιματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Αυτό δεν ισχύει γενικά. Οι strat όπως και όλες οι κιθάρες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να μην τρίζουν. Για χαμηλή ρύθμιση χωρίς τρίξιμο απαιτείται fret levelling κάτι που λίγες κιθάρες έχουν από το εργοστάσιο. Παιδια εμενα τασταρει στην πρωτη χορδη απο τα πρωτα ταστα μεχρι το 5(λα)... Το κανει εδω και καιρο και δεν εχουν σχεση οι χορδες. Αν η χορδή είναι στο σωστό ύψος και το relief είναι σωστό τότε μάλλον φταίει το nut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 , ο δασκαλος μου εχει παιξει με διαφορες κιθαρες περιπου 40 χρονια, οτι service κ να εχει κανει συγκριτικα με αλλα οργανα εχει τα περισσοτερα τριξιματα. Αλλο πραγμα το να ξερεις να ΠΑΙΖΕΙΣ κιθαρα και αλλο το να ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ... ;D Ο δασκαλος σου ΔΕΝ ξερει... ;D Η κιθαρα χρειαζεται απλα Fret leveling αν αυτο που ζητας ειναι ΠΟΛΥ χαμηλο action & καθολου τριξιματα,κοστιζει 40-50 ευρω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strat54 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω για οτι δε ξερει τεχνικα πραγματα κιθαρας, αλλα η εμπειρια του σε ολους τους μαστορες που εχει παει το εχει δειξει.Οπως κ του το εχουν πει οι περισσοτεροι μαστορες, εκτος αν κανενας δεν ηξερε να ρυθμιζει strat κ ξερανε μονο να ρυθμιζουν τις αλλες του κιθαρες.Θα ρωτησω κ εναν μαστορα αυτες τις μερες που θα ξερει σιγουρα, γιατι οι αποψεις διίστανται, με μια ερευνα που εκανα κ εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2014 Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν σε δούνε και λίγο μικρό και / ή άσχετο, ορισμένοι μάστορες σε αρχίζουν στον πρόλογο, ότι "παρακάτω δεν πάει" και "έτσι είναι κατασκευασμένες αυτές οι κιθάρες" και "τι το θες το χαμηλό το action, o τάδε έπαιζε με ψηλό action και είχε αυτή την ηχάρα" και τα σχετικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση