Elixir Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 αφτο και το μπλε ειναι τα χρωματα! Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Ψήνομαι και εγω άσχημα, τελευταία... Η διεύθυνση (σύζυγος) προτιμάει, ως έπιπλο, το ruby red ή το πρόσφατο Fire alarm που ειναι διαθέσιμο στον Θωμά... Εγω δεν ξερω... Μου αρεσει κυρίως το δικο σου και το μαύρο, αλλα δεν τα βρίσκω καινούργια, ούτε στον ιμπεη... Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
supremo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Ψήνομαι και εγω άσχημα, τελευταία... Η διεύθυνση (σύζυγος) προτιμάει, ως έπιπλο, το ruby red ή το πρόσφατο Fire alarm που ειναι διαθέσιμο στον Θωμά... Εγω δεν ξερω... Μου αρεσει κυρίως το δικο σου και το μαύρο, αλλα δεν τα βρίσκω καινούργια, ούτε στον ιμπεη... Θα δούμε... To δικο μου καινουριο δεν θα το βρεις καθοτι ειχαν βγει μονο 25 κομματια. Μεταχειρισμενο ισως με λιγη κωλοφαρδια. Αλλα και να μην το βρεις παιζουν κ αλλα παρεμφερη χρωματα σε μεταχειρισμενα οπως το Autumnglo, Montezuma brown και καπως το στανταρ Fireglo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 To δικο μου καινουριο δεν θα το βρεις καθοτι ειχαν βγει μονο 25 κομματια. Μεταχειρισμενο ισως με λιγη κωλοφαρδια. Αλλα και να μην το βρεις παιζουν κ αλλα παρεμφερη χρωματα σε μεταχειρισμενα οπως το Autumnglo, Montezuma brown και καπως το στανταρ Fireglo. Νομιζα ότι είναι το Montezuma... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
supremo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Νομιζα ότι είναι το Montezuma... Μοιαζει πολυ αλλα ειναι το Walnut Burst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση