Gommer Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 αν και ανατομικα τα χερια μου ειναι σαν φτυαρια(οι παλαμες ειναι τερμα φαρδιες και τα δαχτυλα τουμπανα) (αγροτης στο επαγγελμα)με οτι αυτο συνεπαγεται για την κιθαρα και το μπασο PRESICION 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 λες να παρουμε κανα μπαρουτιασμενο κουτσουρο? φιλοι μου μουσικοι με παρετρεπαν να πιασο το μπασο λογω ανατομιας..... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 PRESICION 8) Ακόμα καλύτερα.....Precision. ;) Δεν είναι το μοναδικό. Σίγουρα όμως, ειδικά μιας και ο Ελιξήρης ορέγεται ήχους και αρώματα από Maidanους (βλ. Χάρης), το παλιό το Steve Harris το Precision με 44mm (1,75) nut και ρόπαλο μανίκι είναι ντεμέκ για την ανατομία του. Και λέω το παλιό γιατί στο καινούριο η Fender η τεμπέλα έβαλε μπράτσο κοινό Precision. Αυτό που ακόμα είναι 44 και γκαμούτσα είναι το μπράτσο στο Vintage '58 P-Bass. Θα σου λεγα για τα vintage να κοιτάς τα μπράτσα με D διαστάσεις αλλά καλό θα ήταν να μην πας ξυπόλητος στ' αγγούρια. Βέβαια και τα πεντάχορδα έχουν μπράτσο γεμάτο αλλά ας μείνουμε στα σιγουράκια. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 μπο μπο μπο μπο μπο! :-[ ωραια πραγματα που διαβαζω... τωρα με το μεξικανικο τζαζ μυ φαινονται ολα κοντα μεταξυ τους... θελω μιας και ειναι σχετικα φτηνο οργανο να το σκιζω να κανω μπεντ απο την ρε μεχρι να φτασω την μι και να την πεταξω εξω απο την ταστιερα.... :o και καθος θα περνα ο καιρος ... και μαζεψω κομποδεμα να βρω εργαλειο σωστο.... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 θελω μιας και ειναι σχετικα φτηνο οργανο να το σκιζω να κανω μπεντ απο την ρε μεχρι να φτασω την μι και να την πεταξω εξω απο την ταστιερα.... :o Μείνε στη κιθάρα τότε. Ή πάρε Bullworker. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα και αυτό μήπως σου κάνει (XXL) http://www.thomann.de/gr/fender_roger_waters_precision_bass_bk.htm?sid=ddae5a09ae0e08e9a4e74bd621165746 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 να κανω μπεντ Να κανεις ΤΙ? :o :o :o :o Δεν φτανει που ειχαμε τα του-τανγκ....ηρθανε και τα μπεντ..... Που βαδιζουμε θεε μου.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Να κανεις ΤΙ? :o :o :o :o Καλά, έτσι κι αλλιώς άμα περάσει τις 50άρες Rotosound του 'Arry που λέγαμε πριν, όσο και να προσπαθεί... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 ηρεμηστε! μην μου πρωτεινετε οργανα ακομα καλα καλα δεν ξεκηνησαμε .... Να κανεις ΤΙ? :o :o :o :o Δεν φτανει που ειχαμε τα του-τανγκ....ηρθανε και τα μπεντ..... Που βαδιζουμε θεε μου.... ;D γιατι καλε κυριε οι μπασιστες δεν κανουν μπεντ? εγω τα κανω μεχρι το θεο,οσο επιτρπει η ταστιερα βεβαια αμα ξεμεινω απο ταστιερα σταματαω.... σε αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι... υπηρχαν jazz μπασα χωρις tone pot? εχει ενα ενας γειτονας εδω ειναι πολυ παλιο ειναι φεντερ αλλα εχει 2 ποτενσιομετρα και τπτπ αλλο...πως και ετσι? δλδ υποτηθετε οτι ειναι ενα versatille εργαλειο... δεν το εχω πιασει και στα χερια μου βεβαια αλλα ετσι μου φαινεται... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 γιατι καλε κυριε οι μπασιστες δεν κανουν μπεντ? ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ. Τι ερωτηση ειναι αυτη νεαρε μου? Ευτυχως και ρωτησες γιατι αν δεν στο ελεγα θα πηγαινες να ζητησεις δουλεια σαν μπασιστας και θα σε πλακωνανε στις γρηγορες στο πρωτο μπεντ που θα εκανες μεσα σε ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ;D αλλα εχει 2 ποτενσιομετρα και τπτπ αλλο... ειναι και vol & tone http://www.guitarpartsresource.com/images/large/004-9411-000.jpg www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση