cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2014 Αυτο μάλιστα. Πολυ ωραια η σειρα σου και η παρουσιαση σου. Δεν την ειδα ολοκληρωμενα λογω χρονου αλλα ειναι ενα πολυ καλο tutorial και σε παρουσιαση και σε περιεχόμενο. Με κανει να θελω να παρω ukelele. εγγραφομαι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2014 Αυτο μάλιστα. Πολυ ωραια η σειρα σου και η παρουσιαση σου. Δεν την ειδα ολοκληρωμενα λογω χρονου αλλα ειναι ενα πολυ καλο tutorial και σε παρουσιαση και σε περιεχόμενο. Με κανει να θελω να παρω ukelele. εγγραφομαι. Ευχαριστώ! Να 'σαι καλά! :) Ευελπιστώ μέσα σε 10 μαθήματα να έχω καλύψει έναν αρκετά καλό κύκλο μαθημάτων. Ήδη ετοιμάζεται να ανέβει το 7ο μάθημα μέχρι το τέλος του μήνα. Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, όσοι παρακολουθείτε τα μαθήματα και ενδιαφέρεστε να στηρίξετε, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ μία στο τόσο στις διαφημίσεις. Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2014 Μ έκανες να το ξεθάψω να το ξεσκονίσω και να του αλλάξω και χορδές! Εύγε! :) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2014 Μ έκανες να το ξεθάψω να το ξεσκονίσω και να του αλλάξω και χορδές! Εύγε! :) Thanks!! Έτοιμο και το 7ο μαθηματάκι [flash=200,200] Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια, μπορούν να κάνουν κλικ μία στο τόσο στις διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεο. Thanks ;D Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να ειναι τελειως ασχετο με το θρεντ. Νάσο έχεις καποια πρόταση για αγορά ukulele για ξεκίνημα με ταβάνι τα 100 ευρω; Φυσικά αν γνωρίζει και καποιος αλλος ευπρόσδεκτος. Νομίζω ειναι καλό να υπάρχουν προτάσεις στο παρόν θρεντ. MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να ειναι τελειως ασχετο με το θρεντ. Νάσο έχεις καποια πρόταση για αγορά ukulele για ξεκίνημα με ταβάνι τα 100 ευρω; Φυσικά αν γνωρίζει και καποιος αλλος ευπρόσδεκτος. Νομίζω ειναι καλό να υπάρχουν προτάσεις στο παρόν θρεντ. Καταρχάς, εκτός από τη μάρκα, σημαντικό είναι να επιλέξουμε και μέγεθος. Το μέγεθος είναι το πιο εύκολο, εξαιρούμε τα πολύ μεγάλα και το πολύ πολύ μικρό και επιλέγουμε ανάμεσα σε: Soprano Alto/Concert Tenor Και η επιλογή ανάμεσα σ' αυτά τα 3 θα γίνει ανάλογα με το τι μας αρέσει και τι μας βολεύει. Ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναπιάσει στα χέρια σας ukulele, πηγαίντε σε ένα κατάστημα και κρατήστε στα χέρια σας όλα τα μεγέθη. Εγώ για παράδειγμα, έχω δύο Soprano, αλλά τα πήρα επίτηδες έτσι για να κάνουν αντίθεση. Να φαίνονται πολύ μικρό πάνω μου. Έχω και μεγάλα χέρια, οπότε έχει πλάκα. Από την άλλη η ταστιέρα του Tenor με βολεύει πολύ καλύτερα λόγω μεγάλων χεριών που γράφω... Τώρα για τις μάρκες. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, έχω δει όμως στο Λονδίνο και ξέρω ότι είναι πολύ καλά τα Kala στα οικονομικά μοντέλα. Όταν λέω οικονομικά, εννοώ και για τιμές 40-50 ευρώ. Αν αποφασίσετε να δώσετε το 100άρικο (ίσως και λίγο παραπάνω, δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή), υπάρχει ένα ηλεκτρακουστικό epiphone στον Καγμάκη, όπως επίσης και 1-2 Lag. Άλλη εναλλακτική είναι αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ στα βίντεό μου, δηλαδή το Mahalo. Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Eυχαριστω για την απάντηση. Τελικά επέλεξα αυτό. http://www.thomann.de/gr/kala_mahogany_concert.htm Είπα να παρω το concert καθως το soprano Μου φάνηκε παρα πολύ μικρό. Λογικά θα έχει και μια μικρή διαφορά στον ηχο ετσι; MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Eυχαριστω για την απάντηση. Τελικά επέλεξα αυτό. http://www.thomann.de/gr/kala_mahogany_concert.htm Είπα να παρω το concert καθως το soprano Μου φάνηκε παρα πολύ μικρό. Λογικά θα έχει και μια μικρή διαφορά στον ηχο ετσι; Ε ναι δεν έχουν τρελή διαφορά. Βασικά μπορείτε να ακούσετε τη διαφορά σ'αυτό το βίντεο, που ο τύπος δοκιμάζει Soprano, Concert και Tenor, παίζοντας τα ίδια πράγματα, και μάλιστα σε Kala: [flash=200,200] Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις πληροφορίες Νάσο! Σε καμια βδομάδα θα ερθει! Λογικά δεν θα είναι μονο για το τζάκι και πιστευω θα το κρατήσω και θα το χαρώ! MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση