n4Sha Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα παιδες. ψαχνω για μια μια φθηνη κ καλη! να ειναι αξιοπρεπης η ποιοτητα.. . με κανα 100 ρικο κανω δουλεια η τσαμπα θα τα δωσω? αυτα ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα παιδες. ψαχνω για μια μια φθηνη κ καλη! να ειναι αξιοπρεπης η ποιοτητα.. . με κανα 100 ρικο κανω δουλεια η τσαμπα θα τα δωσω? αυτα ! Υπάρχουν πλέον καινούριες HD σε αυτά τα λεφτά , πάνω - κάτω, οι οποίες με καλό φωτισμό, θα σε ικανοποιήσουν. Τωρα για τον ήχο, καλλιτερα από το daw σου (όχι από το build in Mic της κάμερας) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 ναι κοιταξω για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα η να ειναι απλα HD? ναι για τον ηχο μαλλον θα χρησιμοποιησω mic στον ενισχυτη... *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 ναι κοιταξω για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα η να ειναι απλα HD? Σε αυτά τα λεφτά,πάνω κάτω τα ίδια είναι. HD στα 720p/30fps. Το θέμα είναι πως θα κάνεις import το audio στο video. Εκεί θα χρειαστείς software. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πλέον καινούριες HD σε αυτά τα λεφτά , πάνω - κάτω, οι οποίες με καλό φωτισμό, θα σε ικανοποιήσουν. Αν θυμάμαι καλά έχεις καταλήξει στις Sony Cybershot...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά έχεις καταλήξει στις Sony Cybershot...? George, εγώ έχω (αν και σπανια πλέον χρησιμοποιώ camcorder-προτιμώ το video των dslr) την Sony HDR-CX130E (πολύ τίμια σειρά για τα λεφτά της). 'Εχω κάνει όμως και αρκετά videos με μια Toshiba Camileo S20 (κάπου εκεί είχε και αυτη τότε 100,00 €), η οποία είναι αξιοπρεπέστατη γι' αυτό που είναι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Την έχω κι εγώ την camileo. Καλή είναι αν είναι καλός ο φωτισμός για τα λεφτά της. Θα προτιμούσα κι εγώ να τραβάω με dslr βίντεο γιατί το κάνει η αδελφή μου με εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε περιορισμένο φωτισμό, αλλά δεν μπορώ να διαθέσω λεφτά αυτή τη στιγμή. Θα περιμένω την ανάπτυξη και ως τότε..... θα τα έχω καλά με την αδελφή μου.λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Όλα θέλουν καλό φως. Και οι dslr (αν μιλάμε για εσωτερικό χώρο). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Όλα θέλουν καλό φως. Και οι dslr (αν μιλάμε για εσωτερικό χώρο). μην το λες. Ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που ειδα καποιες digital cameras και την dslr της αδελφης μου με ορθες ρυθμίσεις. Μοντελα δεν τα εχω προχειρα, γιατι δεν ασχολουμαι και πολυ, ουτε της αδελφης μου δεν θυμαμαι το μοντελο τωρα για να δωσω παραδειχμα Φυσικα υπαρχει εξαρτηση με το φως (αναλογα την ληψη κλπ, και στις φωτο), αλλα π.χ. σε σχεση με την camileo η αλλες τετοιες ή και καμερες καλων κινητων, δεν υπάρχει καμμια σχεση, μιλαμε για τη μερα με τη νυχτα. Αν θελεις δωσε μου λεφτα να παρω μια να σου κανω επιδειξη (λολ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 μην το λες. αλλα π.χ. σε σχεση με την camileo η αλλες τετοιες ή και καμερες καλων κινητων, δεν υπάρχει καμμια σχεση, μιλαμε για τη μερα με τη νυχτα. Νταξ , αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ. Παρόλα αυτά η σχέση κάμερας - φωτισμού, είναι τηρουμένων των αναλογιών, σχέση μικροφώνου προενίσχυσης. Σε συνθήκες studio (εσωτερικός χώρος) , δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σωστή δουλειά με τον συνήθη φωτισμό δωματίου (είτε για φώτο- είτε για video) ό,τι κάμερα και αν έχεις . Θα πρότεινα λοιπόν, με αφορμή αυτό, να "κόβουν" κάτι από το μπάτζετ της κάμερας και να αγοράζουν φωτιστικά συνεχούς ροής, όσοι θέλουν να κάνουν video στο σπίτι. Πλέον με 120,00 € και κάνα 40,00 το light stand, βρίσκεις καλό φως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση