Guru ez Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Η ραδιοφωνική εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ επιστρέφει! Από σήμερα Τρίτη 7 Οκτ. και κάθε Τρίτη 9 το βράδυ, στη συχνότητα 93,4 του σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης (και ιντερνετικά http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1982). Για μία ώρα, θα (ξανα)έχω τη χαρά να μοιράζομαι με τους ακροατές μουσικές που αγαπάω και σκέψεις που μηρυκάζω... Με συγκίνηση γυρνάω στα μικρόφωνα των ερτζιανών, προσδοκώντας γόνιμες στιγμές και καλή παρέα. Ηλίας Ζάικος. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 καλά ταξίδια Ηλία... σε κάθε ευκαιρία θα επιβιβάζομαι...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Eυχομαι σε εσένα καλή επιτυχία και σε εμένα που μολις διαβασα την ειδηση καλή ακρόαση (απο την επόμενη τρίτη, σημερα ουτως η αλλως 9 ημουν εκτός)! ! αν η σημερινη εκπομπη υπάρχει ή θα υπάρξει καπου αναρτημένη ως αρχειο θα ηθελα πολυ να την ακούσω μιας και την εχασα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Eυχομαι σε εσένα καλή επιτυχία και σε εμένα που μολις διαβασα την ειδηση καλή ακρόαση (απο την επόμενη τρίτη, σημερα ουτως η αλλως 9 ημουν εκτός)Αυριο Τριτη αρχιζει η εκπομπη Κωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Η μουσική που θα παίζεις θα είναι και από βινυλιο; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Θα σε ακουσω,και χθες σε ακουσα.Γενικα ακουω πολυ ραδιο.Καλη αρχη. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Αυριο Τριτη αρχιζει η εκπομπη Κωστα. περασε η εβδομαδα και ηρθε η Τρίτη επιτέλους.χαχαχαχα Εχθες το βραδυ ημουν καμμενος γιατι ειχα δυσκολη μερα ρε φιλε και το χασα. Τα μπλεξα. Καλα που το εγραψες. Ωραια, τωρα το μονο που μενει ειναι να παει 9 η ώρα και να θυμαμαι ως τοτε οτι σημερα ειναι Τρίτη και να συντονιστώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Εχθες το βραδυ ημουν καμμενος γιατι ειχα δυσκολη μερα ρε φιλε και το χασα. Τα μπλεξα. Καλα που το εγραψες.Και γω το ιδιο επαθα μολις το πρωτοειδα. Ηταν 1 το βραδυ και διαβαζω τη λεξη "σημερα" και το μυαλο μου πηγε και μενα στη Δευτερα το βραδυ. :P Να προσεχεις στα ραντεβου Ηλια, οταν πεις σε καποιον μετα τις 12 το βραδυ της Δευτερας "αυριο τα λεμε στο ταδε μπαρ στις 9 το βραδυ" αυτος θα παει εκει την Τριτη, ενω εσυ την Τεταρτη... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Να προσεχεις στα ραντεβου Ηλια, οταν πεις σε καποιον μετα τις 12 το βραδυ της Δευτερας "αυριο τα λεμε στο ταδε μπαρ στις 9 το βραδυ" αυτος θα παει εκει την Τριτη, ενω εσυ την Τεταρτη... ;D Έχουν χαθεί πτήσεις έτσι...στο bar θα κολλήσουμε. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Η ραδιοφωνική εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ επιστρέφει! ΕΖ rulz the wavEZ. ;D Ωλ δε μπέστ Ηλία. Όταν και όσο μπορώ, θα μαι μαζί σου (on the receiving end βεβαίως, βεβαίως) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση