giorgosoik Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Μερικες φωτογραφιες και λιγα λογια για την καινουρια μου τελε!Απο ποιοτητα κατασκευης λοιπον τη βρισκω μια χαρα για τα χρηματα της.Κανενα ψεγαδι,ολα οπως τα περιμενα.Εξαιρετικη ταστοδουλεια,πολυ ομορφο φινιρισμα και υπεροχοι μαγνητες.Ο συνδυασμος των δυο φαινεται συνταγη δοκιμασμενη και πετυχημενη.Η στανταρ καλωδιωση της baja γνωστη.(λιγο αδιαφοροι οι out of phase ηχοι,αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη).Τωρα οσων αφορα το λαιμο.Ειναι σιγουρα πιο παχυς απο τον standar C της stratocaster μου.Απο κει και περα δεν ειμαι σιγουρος πως θα τον χαρακτηριζα..δεν ειναι σιγουρα V shaped,οπωτε μαλλον standard-fat C ειναι το πιο κοντινο που μοιαζει με οσα μπορω να σας περιγραψω.Αυτα τα ολιγα! Y.Γ. Συγγνωμη για τις,χαμηλης αναλυσης,φωτογραφιες αλλα δεν εχω καλυτερη καμερα. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Επειδη σε μια τελε που εχω φτιαξει εχω εναν maple λαιμο απο μια Baja tele τον οποιο σκοπευω να αλλαξω μια και δεν με βολευει καθολου λογω παχους, πες μας λιγα περισσοτερα για τον λαιμο της 60's.........πως ειναι απο θεμα διαστασεων? Εμας τους λατρεις των πιο thin λαιμων θα μας ικανοποιησει? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Eξαρταται τι εννοεις thin!Αν εχεις συνηθισει με standard C τοτε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σου φανει ενοχλητικος σε καμια περιπτωση.Αλλα σου ξαναλεω δεν ξερω πως να τον χαρακτηρισω..Ειναι λιγο πια παχυς απο τον C της strat μου.Δεν παρουσιαζει καμια αλλη μορφολογικη ανωμαλια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Στην Thinline που φτιαχνω,το ενα μπρατσο λεω να το κανω Baja. Αυτες ειναι οι διαστασεις που μου εστειλε χθες ο Νικος (Hellfire). Και απο κατω οι διαστασεις απο thin μπρατσο της Fender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 πως ειναι απο θεμα διαστασεων ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ c shape ειναι,ΛΕΠΤΟΣ δηλ. ;D 0,8" στο πρωτο ταστο περιπου. Ιδιος με τον CP 60s strat. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο περιμενα και εγω..Παντως συνεχιζει να μου φαινεται λιγο πιο παχυς απο την strat μου αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση