Adamo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 ξεκινησα να ασχολουμαι με το μιουζικαλ και ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενθουσιασμενος Οριστε μια πρωτη προσπαθεια απο το Jekyll & Hyde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη πολύ μ' άρεσε! Πολύ ωραία ερμηνεία με τα ήρεμα σημεία αλλά και τα κρεσέντο της. Λίγο η προφορά θέλει δουλίτσα. :) Εύγε που επιλέγεις να ασχοληθείς με τόσο διαφορετικά είδη και εύγε και για το αποτέλεσμα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Τα καλά. Μου θύμισες τον Παλαμίδα. Τα κακά. Η προφορά σου δεν είναι η πρέπουσα για είδος που χρειάζεται εκτός της μουσικότητας και τέλεια γνώση και προφορα για τις παρλάτες κλπ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω για τα σχολια και τον χρονο!! :) την δουλευω τη προφορα με χει ρημαξει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο μιούζικαλ (αν και λάτρης του είδους) δεν το γνώριζα και ομολογώ ότι το τραγούδι δεν μου πολυάρεσε αλλά η προσπάθειά σου είναι αξιοθαύμαστη. Αν με το ποστ αυτό μπορεί να γίνει και μια πρόταση σχετικά με δαιμονισμένους ήρωες σε μιούζικαλ προτείνω Sweeney Todd του μεγάλου Sondheim. https://www.youtube.com/watch?v=a72KYMQnDyk ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2014 Και αυτο εξαιρετικο εργο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση