Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 μια και ψαχνετε για μπασα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 μια και ψαχνετε για μπασα... ;D να αγοράσουμε vintage fender και να τα κάνουμε active; ;D (υπερπαίχτης btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Ωραιότατες ιστορίες. Αν και μη P fan και τα δύο έπαιζαν εξαιρετικά. Αλλά κάτσε ρε μάστορα, το '58αρι 2.500 δολάρια; :o Άκουσα καλά; Που, να πάω να πάρω και εγώ δηλαδή... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 μια και ψαχνετε για μπασα... ;D Ναι ρε συ. Το χω ανεβάσει στο παρελθόν το βίντεο. Ούτε συ, ούτε η γυναίκα μου με προσέχετε. Ίσως γιατί έχετε μυαλό και οι δύο...:) Άσε που ειδικά αυτή τη περίοδο ΔΕΝ ψάχνω για μπάσα. Είμαι πλημμυρισμένος από αυτά. ;D ;D ;) να αγοράσουμε vintage fender και να τα κάνουμε active; ;D (υπερπαίχτης btw) Και από αυτό έχουμε φίλως. Αυτός στο βίντεο δεν ήταν παλιά γυναίκα τραγουδίστρια; Πιο πολύ μου άρεσε τότε..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση