NoIzY Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Κάθομαι και διαβάζω 6 σελίδες μλκίες για να βρω κάποιο on-topic post (με presets δηλαδή) αλλά μάταια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγω αυτο εκανα μιας και δεν ειχα παρει χαμπαρι αυτο το thread αλλα ματαια... :( http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Full Offtopic... Κριμα γιατι ειναι πολυ χρησιμο το θεμα και εγινε ψηλοπ0υ#@ν@... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Όντως... Τέσπα, όσοι θέλετε ρίξτε μια ματιά σε ένα forum που εξειδικεύεται σε τέτοια θέματα (guitar VSTs, διάφορα presets που έχουν φτιάξει χρήστες, κλπ..)... www.guitarampmodeling.com Καλό ψάξιμο.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Ωρε φιλε μου, μηπως σου ξεφυγε κατι; ??? Η ημερομηνια της τελευταιας απαντησης μηπως; Πανε ακριβως ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. :P :P :P ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΕΣ ΛΙΓΟ; ;D ;D ;D Δεν έχετε άδικο αλλά έψαχνα για αυτο το θέμα να δω τι γίνεται και είδα ότι έχει παρεκτραπεί εντελώς. αν ανοίξω νέο θέμα δεν είναι νομίζω σωστό καθώ υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα οπότε σκέφτηκα να συνεχίσουμε αυτή την φορά σωστά από εκεί που είχαμε μείνει. Απλά απάντησα στο παιδί γιατι τώρα μετά από 2 χρόνια έκατσα και είχα και υπομονή να διαβάσω όλες τις σελίδες και να δω ότι ουδέποτε δεν ειπε καν "οκ σόρρυ". Anyway, νομίζω έχει ξανασυζητηθεί ότι σαφώς και δεν υπάρχει κανόνας που λεει μην απαντάτε σε θέματα που ειναι ανενεργά καιρό, είναι άτοπο καθώς τα presets πχ είναι ενεργά στην ζωή μας κάθε μέρα. χοχο. Οπως και να χει ή κάποιος mod να σβήσει τις σελίδες 2-7 ή να ανοίξω νέο τοπικ αν είναι γιατι το θέμα ειναι κορυφέο και πήγε άδοξα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Κάθομαι και διαβάζω 6 σελίδες μλκίες για να βρω κάποιο on-topic post (με presets δηλαδή) αλλά μάταια... επίσης :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά το θέμα των preset έχει ξανανοίξει και στο παρελθόν, αλλά δεν περπάτησε! Τες πα ας κάνει κάποιος μια αρχή, αν και δεν νομίζω ότι θα παίξει και πολύ ανταπόκριση, αλλά τες πα... Edit: Βασικά ένα σωστό που είπε ο μπος εδώ: Πολύ καλή ιδέα. Όμως επειδή μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα όλόκληρο με νεκρά λινκς αν τα ανεβάσετε σε ξένο site με ημερομηνία λήξης, υπάρχει χώρος στο My Uploads αλλά και στα Downloads που κάνει την ίδια δουλειά. είναι καλός λόγος για αποτυχία! Μάλλον μέσω attachement θα γίνει ??? "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλα αν υπάρχει όρεξη για δουλειά τα dead links δεν θα σταθούν εμπόδιο, μπορεί να οριστεί κάποιος συντονιστής και με report να ενημερώνεται και να τα ανεβάζει πάλι(δεν έχουν και κανενα σοβαρό μέγεθος) Κάποιος με premium account στο rapidshare πχ θα ήταν μια καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Ίσως να μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλα guitar emu αυτό. Για να δούμε τι μπορεί να γίνει! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις