gdevelek Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 φυσικά οπως επίσης ξέρω πως παίρνεις κάρτα ήχου και με 25Ε ΑΥΤΕΣ ναι, είναι "ταπεινότατες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Εξαρτάται για τι τις θες. Για αναπαραγωγή dvd και για κανά παιχνιδάκι ναι υπάρχουν και αυτές με 25e. Για πιο σοβαρές καταστάσεις 150e δεν είναι τίποτα!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 δεν αντιλέγω εγώ στο χαρακτηρισμό "ταπεινότατες" στάθηκα οι κάρτες των 25Ε καλύπτουν το 90% τουλάχιστον των χρηστών ΠιΣί που χρειάζονται κάρτα ήχου, άρα μια κάρτα 150Ε είναι "πολύ καλή", όχι "ταπεινότατη" εγώ εδώ και 4.5 χρονια μια τέτοια έχω (των 25Ε), και δεν έχω κανένα παράπονο, μέχρι τώρα που μπαίνω σε άλλα πιο προχωρημένα χωράφια και όπως είδα, υπάρχουν μοντέλα Audigy που υποστηρίζουν ASIO και κοστίζουν κάτω από 100Ε, άρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ο όρος ταπεινότατη πήγαινε για το ότι την θέλω για πιο προχωρημένες καταστάσεις και όχι ως μια απλή κάρτα για multimedia εφαρμογές. Γι' αυτές και εγώ με soundblaster βολεύομαι. Αλλά για παραπέρα σύντομα θα καταλάβεις και εσύ ότι soundblaster και music production γενικότερα δεν πολυσυμβαδίζουν!!!(προσοχή αναφέρομαι στις soundblaster MONO και όχι στις e-mu :wink: ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 αυτές τις e-mu πού τις βρίσκει κανείς στην Αθήνα; υπάρχει κανένα e-shop να τις κοιτάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Στην Ελλάδα αντιπρόσωπος είναι ο Νάκας, αν και είναι τόσο γνωστές που όπου και να ψάξεις παντού θα τις βρεις :D :D . Με ελάχιστο ψάξιμο στο net θα βρεις πληροφορίες για όποια θες!!! Γενικώς είναι πάρα πολύ καλές κάρτες αν και με κάπως δυσνόητο software interface αν και αυτό είναι περισσότερο υποκειμενικό παρά κάτι αντικειμενικό :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν........ Σκεφτόμουν μήπως μπορούσαμε να ανεβάσουμε κάπου ήχους που έχουμε φτιάξει στο guitar rig ώστε να τους μοιραστούμε και να πάρουμε ιδέες για το πώς δουλεύει ο καθένας το εν λόγω software.... Τι λέτε; παραθέτω το πρώτο post του menelaos. τι σχέση έχει αυτό το thread με όλα αυτά που γράφονται εδώ και 4 σελίδες? 8O γιατί να γ@μησουμε (ΚΑΙ) αυτή την ωραία ιδέα με ένα σωρό άσχετα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ναι..... Η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε ΛΙΓΟ. Μήπως γίνεται κάποιος mod να το κάνει split το thread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 είναι η αιώνια διαπάλη μεταξύ τύπων και ουσίας, φίλε μου εσύ προτιμάς τους τύπους για σένα τό ότι ένα νεο μέλος βοηθήθηκε να βρει άκρη με το θέμα των λογισμικών εφέ/ενισχυτών αποτελεί "γ@μισμα του τόπικ" για μένα αποτελεί εκδήλωση του πρωταρχικού στόχου αυτού του φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 είναι η αιώνια διαπάλη μεταξύ τύπων και ουσίας' date=' φίλε μου εσύ προτιμάς τους τύπους για σένα τό ότι ένα νεο μέλος βοηθήθηκε να βρει άκρη με το θέμα των λογισμικών εφέ/ενισχυτών αποτελεί "γ@μισμα του τόπικ" για μένα αποτελεί εκδήλωση του πρωταρχικού στόχου αυτού του φόρουμ[/quote'] Καλά συγνώμη κιόλας που τα παίρνω, αλλά ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?!?!?!? ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΕΓΩ) ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?!?!?!? Αντε μάθετε να δουλεύετε όπως όλος ο πλανήτης στο internet και μετά μπείτε να γράφετε σε forum!!! Θα μας την πεις κιόλας δηλαδή από πάνω!! Είμαι εδώ πέρα ένα χρόνο, έχω μπει σε 200 συζητήσεις που τσακωνόμασταν και ΠΟΤΕ δεν την έχω πει έτσι σε κανέναν, και συγνώμη και πάλι, αλλά αυτά που γράφεις δεν είναι σοβαρά!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις