ginargiros Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Αν όμως στο preset υπάρχει πολύς θόρυβος, τότε αν βάλεις το learn που λές, μπορεί να μην ακούγεται τίποτα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 έχω χρησιμοποιήσει το learn αλλά ο θόρυβος παραμένει σε απαράδεκτα επίπεδα, αλλά και το σήμα το ίδιο, χάλια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 εγκατέστησα το Asio4All, και το επέλεξα ως driver από το Amplitube, αλλά όταν συνέδεσα την κιθάρα το πισί κράσαρε άσχημα (ούτε reset δεν έπαιρνε, μόνο power off-on) αυτό ενημερωτικά για όποιον τυχόν έχει κάρτα SoundBlaster PCI-128 και ΝΟΜΙΖΕΙ πως μπορεί να παίξει με τέτοια λογισμικά :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως δίνεις πολυ gain απο προενήσχηση ή σε οτι χρησιμοποιεις αναμεσα σε κάρτα ήχου και κιθάρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 δεν χρησιμoποιώ τίποτε ανάμεσα, αλλά οι μαγνήτες είναι active EMG πάντως με τα drivers της creative δεν εχω τόσο μεγάλο πρόβλημα (αν και ορισμένες φορές η ανάλυση της οθόνης πέφτει σε 600χ400, 4 bits! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, πλέον την κιθάρα μου τη γράφω (από mBox) με το gain στο 0 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 τι είναι το mbox? σε ποιό gain αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 mBox: recording interface της Digidesign (έρχεται με το Pro Tools LE). Χρησιμοποιώ το Guitar Rig ως plugin. Εννοούσα απλώς ότι όντως από τη στιγμή που δε χρησιμοποιούσα καθόλου ενίσχυση από το hardware μου, το GR δούλευε άψογα, όπως πρότεινε κάποιος 'συνάδελφος' (:)) παραπάνω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Καταρχάς πρώτη φόρα ποστάρω στο noiz και αυτό γιατί πολλές από τις απορείες μου έχουν απάντηθεί από παλαιότερα ποστ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ο καθένας προσπαθεί ανιδιοτελώς να βοηθά όσο μπορεί!!! Στο θέμα μας τωρα: Βασικά θα μπορούσες να προσθέσεις ένα noise reduction (από την καρτέλα vol στο guitar rig) αμέσως μετά το input αν και δεν νομίζω ότι αυτό θα λύσει και πολύ το πρόβλημά σου.Μάλλον είναι ζήτημα κάρτας ήχου φίλε gdevelek :wink: (soundblaster κάρτες :lol: :lol: :evil: :evil: ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Welcome boukaw! Μπα, το noise filter δε θα λύσει το πρόβλημα. Για να δουλέψει ικανοποιητικά θα πρέπει να το ρυθμίσεις πολύ επιθετικά, οπότε μετά θα σου καταστρέψει τον ήχο, θα κάνει κοψίματα. Είναι θέμα του Guitar Rig, πολλοί είχαν αυτό το πρόβλημα, μάλλον έχει να κάνει με drivers + το input volume ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις