tsakolis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα.... Έχω το εξής πρόβλημα.... Αγόρασα το moxf και είχε μαζί το cubase Ai.... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με cubase ούτε midi .... Συνδεσα το όργανο με USB το όργανο.... Το βλέπει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω ήχο στα ηχεία μέσω της κάρτας ήχου.... Maudio fast track 600..... Τι κάνω λάθος;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Το MOXF εχει ενσωματωμενη sound card. Για συνδεση με το PC, ηχογραφηση στο Cubase κλπ, αρχισε να διαβαζεις απο τη σελιδα 53 στο MOXF Owner's Manual και τις σελιδες 146 και 151 στο MOXF Reference Manual. Ακομα, διαβασε το MOXF6/MOXF8: Basic Audio Recording στο παρακατω λινκ απο το Motifator. www.motifator.com/index.php/support/view/moxf6_moxf8_basic_audio_recording Επισης μπορεις να διαβασεις διαφορα θεματα στις σελιδες MOXF discussion forum και MOXF resources στο νεο site YamahaSynth.com http://alturl.com/kyssw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsakolis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 το χω διαβάσει 100 φορές αλλά δεν μπορώ να βγάλω ήχο στα μόνιτορ !!!!!! :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Κατι κανεις λαθος. Καποιο λαθος στις ρυθμισεις του MOXF ή του Cubase ή και των δυο. Αλλα τι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα.... Έχω το εξής πρόβλημα.... Αγόρασα το moxf και είχε μαζί το cubase Ai.... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με cubase ούτε midi .... Συνδεσα το όργανο με USB το όργανο.... Το βλέπει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω ήχο στα ηχεία μέσω της κάρτας ήχου.... Maudio fast track 600..... Τι κάνω λάθος;;;;; Προφανώς για να χρησιμοποιήσεις το yamaha σαν κάρτα ήχου, θα πρέπει να συνδέσεις τα monitors στις εξόδους του. Αν θέλεις να παίζεις όμως μέσα από την maudio, θα επιλέξεις τον maudio ASIO στο cubase και θα συνδέσεις το synth στις εισόδους της. Κατι κανεις λαθος. Καποιο λαθος στις ρυθμισεις του MOXF ή του Cubase ή και των δυο. Αλλα τι... Τυρί ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Προφανώς για να χρησιμοποιήσεις το yamaha σαν κάρτα ήχου, θα πρέπει να συνδέσεις τα monitors στις εξόδους του.Ναι, αλλα οχι απαραιτητα. Το MOXF μπορει να ειναι συνδεδεμενο σε καποια κονσολα οποτε τα monitors δεν θα ειναι συνδεδεμενα πανω του. Τυρί ;D Edit: Αν δεν βγαλεις ακρη παντως, κανε και μια ερωτηση στο Motifator, εκει απαντανε_εκτος απο τα μελη_και ειδικοι της Yamaha, οπως ο Phil Clendeninn (BadMister). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Όσα εικονίδια και να βάλεις, η αμπαλοσύνη σου δε σώζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Όσα εικονίδια και να βάλεις, η αμπαλοσύνη σου δε σώζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Όσα εικονίδια και να βάλεις, η αμπαλοσύνη σου δε σώζεται... Το πιο αστείο ποστ της χρονιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα. Αφου ως κι εσυ το καταλαβες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση