digger Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Γεια χαρά σε όλους. Χρησιμοποιώ το Ableton Live 9. Θέλω τα 8 knob που έχει το controller μου να στέλνουν cc1 έως cc8 από το midi out της κάρτας ήχου. Ξέρει κάποιος να μου πει πως να το κάνω; To controller που έχω είναι το oxygene49 gen 3 της M-AUDIO. WWW.FREAKOUT.GR Dangerous Web Radio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Γεια σου φιλε. Αμα θελεις να το ορισεις σαν control surface για να μην γραφω αυτο θα σε βοηθήσει http://noterepeat.com/products/m-audio/usb-midi-controllers/oxygen-series/434-m-audio-oxygen-series-setup-in-ableton-live Αν τωρα θελεις να κανεις δικη σου δρομολογηση, δηλαδη να ορισεις εσυ συγκεκριμενα τι θελεις να κανει το καθε knob πρεπει να το κανεις με midi learn, αφου πρωτα αν θυμαμαι καλα ξεδιαλεξεις στην επιλογη control surface τo οxygen. Για το πως να κανεις το midi learn (αν δεν το ξερεις) γιατι δεν το θυμαμαι το ableton απ εξω και δεν το εχω, μπορεις να ψαξεις η στο manual η στο διαδικτυο, η να περιμενεις να μπει καποιος αλλος να σε βοηθησει καλυτερα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digger Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2014 Όχι, δεν θέλω αυτό. Θέλω όταν στέλνω με το controller μήνυμα cc10 στο live, από το midi out της κάρτας ήχου να φεύγει cc1. WWW.FREAKOUT.GR Dangerous Web Radio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση