Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Αν σας περισσεύουν, θέλω κι εγώ κάτι ψιλά. Είστε (είμαστε) ωραίοι αγόρια... Όλο φτηνά πράγματα θέλουμε... ;) Συμφέρουμε ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Αν σας περισσεύουν, θέλω κι εγώ κάτι ψιλά. http://www.ebay.com/itm/Vintage-Levin-Guitar-prev-owned-by-Fred-Guy-1940s-pic-with-Django-Reinhardt-/231154622174?pt=Guitar&hash=item35d1e39ede#ht_272wt_900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Τι μας νοιάζει εμάς, για το Λαύριο................παλαιοπανκ άσθμα τω καιρώ εκείνο που έπαιζα με γουρουπ, πλέον , δεν ημπορώ παρά να σας ευλογώ για την αδυναμία σας να κάμνετε κάτι παραπάνω. Αν γίνουμε πουλί, θα πεινάσουμε όλοι τουγκέδερ Αποογιοματινόν τσιπουρίδιον No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση