cos_dr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχεις άδικο αδερφέ. Θέλω προσοχή,διότι τραβιέμαι και με την μέση μου, έτσι έπαιξα και καθιστός. Βέβαια καθιστός με βολεύει στο πιανιστικό παίξιμο, αλλά όρθιος το ευχαριστιέμαι κι εγώ. Θα με μαζέψω...πού θα μου πάω. ακαδημαϊκα η μεση επιβαρυνεται 1,5 φορα οταν εισαι καθιστος, 1 οταν εισαι ορθιος και μιση οταν εισαι ξαπλωτος. Συζητα το με τον ορθοπεδικο σου λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
panorios Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία marathon φέρε μια πλαστική εγώ θα φέρω τον κέμπερ .
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το τι θα πούμε... μάλλον δεν θα είναι έκπληξη. :D Γυναίκες! InfluenSir!
loucas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έρθω απο Λιβαδειά με χίλια ! Αυτά είναι ! Υπάρχει βέβαια το ερώτημα : Να φέρω και το Wurlitzer μαζί ή κανά σουβλάκι...? : ::) Πάντως μπράβο για την οργάνωση του. Είναι ωραίο να γνωριστούμε και απο κοντά .
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γυναίκες! Θα έρθει η Αντονέλα να σας αναλύσει τη ξι ελαττωμένη φαλτσόρε . Τι γυναίκες ρε Σερ, τι το πέρασες φωτογράφηση του Λάκης, ή συναυλία του γκρουπ σου? Φουλ του λούτσου θάναι ;D ;D ;D Ημείς οι βόρειοι λέω να το οργανώσουμε σε κανά στριπτιζάδικο. αΚΟΎς μΟΥΣΤΑΦΆ? θα κανονίσω να παρευρεθούν και τα μπαλέτα Πωπώφ λαίμαι, για να σκάσουν οι παλιοχαμουτζίδες No one wants an alien
mustafank Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2014 Φουλ του λούτσου θάναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D αΚΟΎς μΟΥΣΤΑΦΆ? ακούω, Δάσκαλε https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Βολεύει και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για πάρκινγκ ;D Μπορείς να παρκάρεις εκεί; Είναι ανοιχτά; Είναι ασφαλές; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
kkmspm Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 εκτος απροοπτου θα ερθω και εγω με την προικα μου. Θα φερω το κιθαρακι μου, ενα modded jvm κεφαλι και μερικα εντυπωσιακα φθηνοπεταλα... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να παρκάρεις εκεί; Είναι ανοιχτά; Είναι ασφαλές; Απ' έξω βέβαια. Μέσα δεν παίζει. Πρώην VARTANIS
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2014 Λεω να δωσω το παρον με μια χειροποίητη, τις έτοιμες τις εστειλα ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση