Προς το περιεχόμενο

Logic pro και GarageBand

atreu73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Έχω το Garageband σε ipad κι αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το συνδέσω με macbook έτσι ώστε να διαβάζει τα όργανα του το logic.

Να παίζω δηλαδή στο Garageband του ipad και να γράφεται το track στο logic του mac.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Έχω το Garageband σε ipad κι αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το συνδέσω με macbook έτσι ώστε να διαβάζει τα όργανα του το logic.

Να παίζω δηλαδή στο Garageband του ipad και να γράφεται το track στο logic του mac.

Το Garageband στον Mac, τελευταία φορά που ασχολήθηκα, είχε ένα φοβερό πρόβλημα (δε θα το πιστεύεις) : δεν έχει Midi OUT. Υπάρχει ένα plugin τρίτου κατασκευαστή που του δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορέσεις να το εγκαταστήσεις στο iPad. Λυπάμαι.

Mea Culpa

κι αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το συνδέσω με macbook

έαν έχεις macbook, έχεις και το Garageband και έτσι κι αλλιώς έχουν κοινά όργανα με του Logic...

To Garageband δεν έχει όλα τα έξτρα όργανα του Logic

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

έαν έχεις macbook, έχεις και το Garageband και έτσι κι αλλιώς έχουν κοινά όργανα με του Logic...

To Garageband δεν έχει όλα τα έξτρα όργανα του Logic

To γνωρίζω αυτό. Το garageband στο ipad έχει κάποιες λύσεις για να παίζεις ακόρντα σε κιθάρες π.χ. που στο logic απλά δεν βγαίνουν. Δεν με ενδιαφέρουν τα όργανα. Με ενδιαφέρει να παίζω τα ακόρντα όπως θα τα έπαιζε κανείς σε μια ακουστική ή ηλεκτρική κιθάρα.

ο χρόνος αρκετός 

Το garageband στο ipad έχει κάποιες λύσεις για να παίζεις ακόρντα σε κιθάρες

Kαι στο "κανονικό" garageband, δεν υπάρχουν? Δεν έχω ασχοληθεί με το Ipadgarageband γι αυτό ρωτάω...Δηλ εάν ξεκινήσεις ένα project στο Ipad και το μεταφέρεις στο macbook, χάνεται το εφέ?

Δεν υπάρχουν. Πάρε παράδειγμα αυτό το βίντεο.

Να το γράψεις στο ipad και να το μεταφέρεις μετά στο logic φαντάζομαι γίνεται αλλά είναι μια διαδικασία που θα προτιμούσα να αποφύγω αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία του ipad απευθείας στο Logic.

ο χρόνος αρκετός 

Κατάλαβα....να πώ τη βλακεία μου και ας με πλακώσουν οι πληκτράδες...

Με ένα τέτοιο

http://www.eowave.com/shop/products.php?prod=656

δεν κάνουμε δουλειά παντού?

To είχα υπόψη αλλά νόμιζα ότι συνδέεται μόνο μέσω wi-fi. Αν λειτουργήσει με bluetooth κάτι θα γίνει.

Ευχαριστώ.

ο χρόνος αρκετός 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου