Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να το δείτε όπως εγώ. 2 φορές. Μια χωρίς ήχο και μια με ήχο. Μετά το συζητάμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαιρετικά εντυπωσιακό video clip. Τραγούδι μεγάλη μαλακία από κάθε άποψη! :( Στην αρχή μου θύμησε το παρακάτω, αλλά το παρακάτω λέει από κάθε άποψη! Sorry Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν είδα την εικόνα είδα "αναφορές" (για να μην το πω αλλιώς), από snoop μέχρι Eminem (δεν έδωσα σημασία). Τέτοια μουσική δεν ακούω (μπορεί για το style της να είναι και καλή-δεν ξέρω). Όταν τα συνδύασα , είπα δεν μπορεί...το ετοίμασαν για το Festival μικρού μήκους Δράμας/ διαγωνιστικό τμήμα/ κωμωδίες. ΔΕΝ μπορεί...πλάκα κάνουν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 :o :o :o :o :o :o Πορτορικανικές μειονότητες και dealers στο Ελλάντα? Αφτό είναι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 εγω ειμαι αναποδος ανθρωπος. Ειδα το clip με κλειστα ματια και μου αρεσε η μουσική. χαχαχαχαχαχα ;D ;D Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 :o :o :o :o :o :o Αφτό είναι? Δεν ξέρω ακριβώς. Εγώ ξεχώρισα : 1) τον Ricki Hall από την Δραπετσώνα, 2) Τον NIVO με τα sunglasses της μαμάς του και 3) Τον Κιάμο 22 κιλά down. εγω ειμαι αναποδος ανθρωπος. Ειδα το clip με κλειστα ματια και μου αρεσε η μουσική. χαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως του γιού μου, 15,5 χρονών, του άρεσε....γαμώ τα περλέκια μου μέσα γαμώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως του γιού μου, 15,5 χρονών, του άρεσε....γαμώ τα περλέκια μου μέσα γαμώ... ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ξεχώρισα : 1) τον Ricki Hall από την Δραπετσώνα, κατι ημιγυμνες με μπαλακλαβες της PLO 2) Τον NIVO με τα sunglasses της μαμάς του και εναν μουσατο χιπστερ με κουστουμι απο γραφειο κηδειων,μπορει να ηταν και ραβινος 3) Τον Κιάμο 22 κιλά down. τον Κιαμο στα ιδια κιλα αλλα με την καμερα να τον κολακευει,παραμενει φυσικα εξαιρετικος λαϊκος τραγουδιστης αλλα το ασθμα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Προτεινω δε στους συμφορουμητες μου να αναζητησουν το νημα με τιτλο ΜΕ ΤΙ ΞΥΡΙΖΕΣΤΕ μια και το ξυρισμενο και περιποιημενο προσωπο αποτελει πλεον στην Ελλαδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ και αντικορφομιστικη πραξη.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ξεχώρισα : εναν μουσατο χιπστερ με κουστουμι απο γραφειο κηδειων,μπορει να ηταν και ραβινος = ο Ricki Hall από την Δραπετσώνα To idio leme filows ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση