Bbullet59 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους, σημερα μολις παρελαβα το PC μου με μεταφορικη επειδη πλεον μενω στο εξωτερικο. Πριν στειλω το PC ειχα αποσυνδεσει την καρτα γραφικων για να μη χτυπησει ή παθει οποιαδηποτε ζημια κατα τη μεταφορα. Επισης, πριν το πακεταρω ειχα κανει format και ολα λειτουργουσανε τελεια, χωρις κανενα προβλημα. Με το που εβαλα την καρτα γραφικων σημερα που το παρελαβα και το ανοιξα, για καποιο λογο αργει να φορτωσει τα windows και με το που τα ανοιξει με βγαζει στο desktop αλλα εκει δεν εμφανιζει τιποτα αλλο περα απο το wallpaper. Δεν εμφανιζει ουτε καν το mouse. Στην ουσια δεν κανει τιποτα. Το ετρεξα σε safe mode και τσεκαρα στο my computer να δω αν βλεπει το hardware. Εκει τα αναγνωριζει ολα κανονικοτατα οποτε δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει και συμβαινει αυτο το πραγμα. Αν καποιος ξερει, η μπορει να προτεινει καποια λυση ας μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ξανα περασε τους drivers της καρτας και θα φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχεις windows 7 πατησε μολις βγεις στην επιφανεια εργασιας, οπως την βλεπεις, πατησε ταυτοχρονα το win key (κουμπι των windows) και το P δηλαδη Winkey+P θα σου βγαλει τεσσερα εικονιδια. Αν ειναι π.χ. στην θεση επεκταση, διαλεξε με τα arrow keys και enter , διαλεξε μονο στον υπολογιστη ή μονο στον προβολεα. Βλεπεις την επεκταση της οθονης μαλλον, τα windows εχουν ξεκινησει κανονικα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Τελικα ηταν το θεμα με την επεκταση της οθονης απλα δε μου ειχε ξανατυχει και μου φανηκε παρα πολυ περιεργο. Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Τελικα ηταν το θεμα με την επεκταση της οθονης απλα δε μου ειχε ξανατυχει και μου φανηκε παρα πολυ περιεργο. Τώρα πια.... ξέρεις. Λολ! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση