Προς το περιεχόμενο

Αγορα ακουστικης,βοηθεια!

aggeloskrv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

αντιστοιχο μοντελο ειναι το 00 18 v ?

Aπό πλευράς μεγέθους του σκάφους, ναι, είναι ελάχιστα χιλιοστά μεγαλύτερη της 00, με τη διαφορά ότι η Maton έχει αισθητά πιο βαθύ σκάφος, περίπου κατά 20mm.

Aπό άποψη γεωμετρική, η Maton είναι long scale (25,5") που είναι πιο κοντά στο scale της OM (25,4") παρά της 00 (24,9"). Eπίσης oι Μaton έχουν ένα εκπληκτικά φιλικό (για τα δικά μου γούστα) μανίκι μεσαίου πάχους, με μπόλικο radius ταστιέρας (12") σε σχέση με τα flat της Martin, και με το satin Queensland maple να δίνει την αίσθηση του -'παιγμένου' για χρόνια - οργάνου.

Ηχητικά, από τα 10-12 όργανα (της σειράς 808ΤΕ) που πέρασαν από τα χέρια μου ( εργάστηκα σε κατάστημα που ήταν dealer κάποτε), 2-3 μόνο μου έκαναν εντύπωση, ηχητικά. Τα υπόλοιπα κινούνταν γύρω από το μέσο όρο, χωρίς κάτι το ξεχωριστό. Είχαν ένα χαρακτηριστικό scoop, στα μεσσαία (500-1200Ηz), μια κορυφή στο presence (4-5KHz), και τους έλειπαν υψηλές αρμονικές. Ήταν αρκετά responsive, με σχετικά αργό attack αλλά μπορούσαν να χειριστούν πιο εύκολα 'δυνατό strumming' απ' ό,τι μια OM ή μια 00 για παράδειγμα. Το πλέον εντυπωσιακό με αυτά τα όργανα πάντως ήταν ότι εξέπεμπαν μια στιβαρότητα που μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη, για κάθε χρήση. Πάνε χρόνια βέβαια από τότε (2008-2009), οπότε δεν ξέρω πλέον πώς βγαίνουν.

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδια παααρα πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας!!!

Νομιζω βλεποντας το 2ο βιντεο του sf πως ειμαι για medium σωμα μιας κ με ενδιαφερει κ το fingerstyle κ το strumming.......60%--40% θα ελεγα η αναλογια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου