Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δικιο σε ολα, δεν μου αρεσε αλλα εμεινα γιατι ειναι καλοι φιλοι. Ελπιζω φετος να ανεβασουμε ποιοτικα βιντεο και οχι κουτουρου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 8/10. To θρεντ, όχι το σόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί δεν προτείνετε στην τραγουδίστρια να μάθει ντραμς; Έτσι θα καταφέρετε δύο καλά με μία κίνηση. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί δεν προτείνετε στην τραγουδίστρια να μάθει ντραμς; Έτσι θα καταφέρετε δύο καλά με μία κίνηση. Σκληρε ;D Γι αυτες τις συνθηκες, μια χαρα σου βγηκε το σολο. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω digisilence. Σατριγιαννη αυτην ας την παρει ο ντραμμερ χωρις πολεμο, δεν ειναι ο τυπος μου. Δες εδω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω digisilence. Σατριγιαννη αυτην ας την παρει ο ντραμμερ χωρις πολεμο, δεν ειναι ο τυπος μου. Δες εδω 8) Αυτη ειναι η πρωην μου, με παρατησε για ενα μπασιστα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τα συλληπητηρια μου φιλτατε. Αλλα νομιζω δεν εχει τελειωσει η ζωη, στο τελος οι παντες γυρνανε σε μια κιθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Ο ντραμερ με αρεσε, τον θελω για μια μπαντα που ετοιμαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση