Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι αυτοσχεδιασμος της στιγμης χωρις καμια προετοιμασια. Φωναζουν οι αλλοι ΣΟΛΟ και I let it go. :) [flash=200,200] 1:10 Τι παιρνω με αριστα το 10? I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο και μονο που μπορεις και παιζεις με αυτον τον ντραμμερ (με διαφορα ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ που εχω ακουσει στη ζωη μου και εχω ακουσει ΠΟΛΛΟΥΣ... ;D) εισαι ηρωας.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχα πες τα ρε Νικο!! Ευτυχως το παιδι πηγε Δανια τωρα και σπουδαζει. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 οντως, λες και το εκανε επιτηδες ο ντραμμερ μολις αρχισε το σολο. Μηπως του εφαγες καμμια γκομενα και το εκανε απο εκδικηση γιατι στην αρχη παταγε. λολ Οσο για το σόλο, σωστο αλλα θα μπορουσε να ειναι πιο πλούσιο για το υφος του session, ιδιαιτερα στα τελευταια μετρα που εβγαλες δισταγμο και ψιλοκολλημα στην ροη και στην κατάληξη. Αν το αριστα ειναι το 10 εγω βαζω 7+ Εχεις δικαιωμα αναβαθμολογησης με μια απλη αιτηση σε διαστημα 15 ημερών. χαχαχαχαχαχα Ωραίος αδελφέ, ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ! Αν μου αρεσε το τραγουδι θα επαιζα καλυτερα. ;) I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 λες και το εκανε επιτηδες ο ντραμμερ μολις αρχισε το σολο. ενω ΠΡΙΝ το σολο ηταν ιδιος ο Steve Jordan.... απο το πολυ groove χορευανε και οι τοιχοι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ευτυχως το παιδι πηγε Δανια τωρα και σπουδαζει. Πάρτε αυτόν για drummer!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καταπληκτικος ειναι και δεν διανοουμαι να φανταστω που μπορει να φτασει... Οσο για την μπαντα εμαθα φετος θα εχουμε εναν πολυ εμπειρο ντραμμερ, ειδωμεν. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλο τραγουδι, ιδιος ντραμμερ, απολαυστε! ;D [flash=200,200] I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλο τραγουδι, ιδιος ντραμμερ, απολαυστε! ;D Ξεκίνησες το thread για σχολιασμό του σόλου σου και το εξελίσσεις σε κουτσομπολιό για τον ντράμερ σας. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και για τον τραγουδιστή (να σηκώνει κάποιος τα lyrics να τα διαβάζει σε eye level την ώρα του live, δεν το χα ξαναδεί σε μη πολιτικές συγκεντρώσεις) αλλά και για τους υπόλοιπους (του εφηβικού, ερασιτεχνικού να τονίσω) γκρουπ. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα. Αν δεν σου άρεσε καθόλου θα μπορούσες να επιλέξεις και να μην παίζεις μαζί του(ς). Προσωπικά είδα ότι και εσείς και το κοινό το διασκέδαζε... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση