Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα και με τον νυν Δήμαρχο Μαραθώνα, ο "καλλιτέχνης" ,μεταξύ άλλων, πρέπει να μυρίζει ωραία. Τη λύση έδωσε η εταιρεία από το Λονδίνο, βγάζοντας ένα dedicated άρωμα. Το "Brit Rhythm". Δεν το έχω δοκιμάσει, αν το ξέρει κάποιος περιμένω review. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα και με τον νυν Δήμαρχο Μαραθώνα, ο "καλλιτέχνης", μεταξύ άλλων, πρέπει να μυρίζει ωραία. o δήμαρχος είπε για δημοτικούς υπαλλήλους...τους "καλλιτέχνες" τους έχουμε στη πλάκα στο Μαραθώνα 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ τι φοράς, δεν μας είπες. Chanel no. 666; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ δεν είμαι δημοτικός σύμβουλος....ούτε "καλλιτέχνης" :) Αλλά αφού ενδιαφέρεσαι φοράω τις 50 αποχρώσεις του γκρι ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλά αφού ενδιαφέρεσαι φοράω τις 50 αποχρώσεις του γκρι ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση