Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό,φίλε Πάνο. "Σίγουρο" παίξιμο και με όμορφους χρωματισμούς. Μπράβο. :) Όσο για τον ήχο... ...ο καλυτερος σου ηχος. Ας αρχίσω από τα του ήχου: Άλλαξε πάλι και αυτή την φορά προς το καλύτερο. ... στα αυτιά μου ηχεί πολύ πιο στρωτό και διαυγές. Οι emg 81-85 δεν είναι τόσο άσχημοι τελικά ;). 'Εχει γούστο...;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό,φίλε Πάνο. "Σίγουρο" παίξιμο και με όμορφους χρωματισμούς. Μπράβο. :) Όσο για τον ήχο... 'Εχει γούστο...;D Σίγουρο παίξιμο για σίγουρο αποτέλεσμα ;) Λες να το γυρίσω στους active τώρα στα γεράματα :) ;D ;D ;D Να είσαι καλά σε ευχαριστώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Λες να το γυρίσω στους active τώρα στα γεράματα :) ;D ;D ;D Εγώ το γύρισα... Και δεν με βλέπω να κοιτάω πίσω σύντομα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το γύρισα... Και δεν με βλέπω να κοιτάω πίσω σύντομα. ;) Είναι αλήθεια πάντως ότι δεν ακούγονται άσχημα, ειδικά στην ηχογράφηση. Είναι πιο κομπρεσαρισμένοι από αυτούς της js1000 που έχω, αλλά είναι πιο δυνατοί ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι αλήθεια πάντως ότι δεν ακούγονται άσχημα, ειδικά στην ηχογράφηση. Mην ντρέπεσαι,speak the thruth. ;D Eίναι καταπληκτικοί μαγνήτες που απλά ξεκινάνε με το εμπορικό μειονέκτημα της active φάσης. Είναι πιο κομπρεσαρισμένοι από αυτούς της js1000 που έχω, αλλά είναι πιο δυνατοί ;) Οι 81-85 μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Fred-Paf Pro. Το αντίθετο δεν παίζει με την καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Mην ντρέπεσαι,speak the thruth. ;D Eίναι καταπληκτικοί μαγνήτες που απλά ξεκινάνε με το εμπορικό μειονέκτημα της active φάσης. Οι 81-85 μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Fred-Paf Pro. Το αντίθετο δεν παίζει με την καμία. Τείνω στο να συμφωνήσω ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να σχολιάσω για emg τώρα ή θα θεωρηθεί spam; Ε; Άμα spammάρω να μου πείτε ;D Τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω σε emg δοκιμάζοντας μια κιθάρα που μου αρέσει σε όλα. Οι emg της (81-85) μου άρεσαν και στα καθαρά και στα βρώμικα, πολύ. Μόνο ένα πράγμα βρήκα να μη μπορούν να κάνουν: το ελαφρύ gain (καθαρός ήχος με λίιγο crunch που αρπάζει με την πενιά). Λάσπη. Τί λέτε; (Ωραίο παίξιμο btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Να σχολιάσω για emg τώρα ή θα θεωρηθεί spam; Ε; Άμα spammάρω να μου πείτε ;D Τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω σε emg δοκιμάζοντας μια κιθάρα που μου αρέσει σε όλα. Οι emg της (81-85) μου άρεσαν και στα καθαρά και στα βρώμικα, πολύ. Μόνο ένα πράγμα βρήκα να μη μπορούν να κάνουν: το ελαφρύ gain (καθαρός ήχος με λίιγο crunch που αρπάζει με την πενιά). Λάσπη. Τί λέτε; (Ωραίο παίξιμο btw) Νομίζω ότι έχεις δίκιο, είναι από τα λίγα μειονεκτήματα τους, αλλά για αυτό βγήκαν οι 57/66 ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση