T_George Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο απλό προγραμματάκι που να το ανοίγεις στον υπολογιστή και να έχει audio effects (το reverb βασικά με ενδιαφέρει) για να βάζω στο μικρόφωνο. Έχω την focusrite 6i6 και δεν θέλω να ανοίγω το cubase για να παίξω απλά με μια κιθάρα και ένα μικρόφωνο. Για την κιθάρα ανοίγω το guitar rig. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το μικρόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 αμα κανεις ενα search στο google π.χ. standalone audio effects software realtime θα δεις οτι υπαρχουν πολλα διαφορων κατηγοριων, μπορει βεβαια να εχουν και περισσοτερα features απο αυτα που θες αλλα ριξε μια ματια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις το (δωρεάν) Audacity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις το (δωρεάν) Audacity. εχω την εντυπωση οτι το audacity δεν υποστηριζει real time οπως το θελει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να κανω και λαθος. Με πληρη επιφυλαξη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Mάλλον έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα την απαίτηση για real-time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loupis45 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε κάποιο απο τα παρακάτω. Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το V-Stack και το Chainer με πολυ καλά αποτελέσματα. 1.Steinberg V-Stack 2.Todybear Minihost 3.Cantabile Performer 4.VSTHost 5.Chainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση