Nikiforos94 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παρεα! Θα ηθελα την αποψη σας για ενα προβληματακι που εχω . Τον ερχομενο χειμωνα θα γρατζουναω μαζι με ενα γκρουπακι που εχω σε ενα μπαρακι ... Θα ηθελα να αγορασω ενα πολυεφε- πεταλιερα και να συνδεομαι μεσω αυτου απευθειας στη κονσολα .... Τη θεωρω σα καλυτερη εναλλακτική γιατι δεν ειμαι σε θεση να κουβαλαω ενισχυτη . Σιγουρα χανεται το υφος και η χαρακτηριστικοτητα του να παιζεις με εναν καλο ενισχυτη , αλλα για να μην σας πω ψεματα δεν με ενδιαφερει να εχω αψογο ηχο ... Χρειαζομαι κατι βολικο καταρχην και χρηστικο , και εν συνεχεια εναν αξιοπρεπη ηχο. Επειδη η εμπειρια μου απο live σε τετοια μαγαζια ειναι περιορισμενη θα ηθελα την γνωμη των πιο εμπειρων του φορουμ για το αν η σκεψη μου μπορει να υλοποιηθει με επιτυχια και αν ειναι ευκολο να μου προτείνετε πεταλιερες ... Ευχαριστω εκ των προτερων !! Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παρεα! και αν ειναι ευκολο να μου προτείνετε πεταλιερες ... Θα γίνει πολύ πιο εύκολο αν γράψεις τι ήχους/εφέ θες να έχεις και - το κυριώτερο - τι προϋπολογισμό έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikiforos94 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Σορρυ το παρέλειψα . Παιζουμε απο Ροκκο εως Chuck Berry και RHCP ... Δε παιζουμε μεταλ... Θελω να εχει μια αξιοπρεπεια ο ήχος και κυριος ενα απαλο overdrive και ενα αξιοπρεπες delay ... Διαθετω μεχρι 200 ευρω Ευχαριστω για την απαντηση αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 θα σου προτεινα να πας σε κατι μεταχειρισμενο ωστε με τα χρηματα σου να παρεις κατι σοβαρο. Μια gt10, hd400/500 η G7.1ut θα ηταν καλη λυση. Γενικα κοιτα να εχει cab sim η πεταλιερα ωστε να δουλεψει καλα καρφι στην κονσολα.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Στις αγγελίες υπάρχουν 1-2 Line6 Pod X3 Live που πιθανότατα θα σε καλύψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikiforos94 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια! Βρηκα αυτη εδω την Vox Tonelab EΧ σε πολυ καλη τιμη ! Πως την βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 περα του οτι δεν εχεις βαλει Link η ΕΧ δεν θα σε καλυψει για Live... Υπαρχει στις αγγελιες μια hd500 στα 200 ευρω. Τη θεωρω ευκαιρια και θα σου προτεινα να την χτυπισεις ;) (παρολο που εγω πουλαω μια gt10 ;D ) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Στις αγγελίες έχει, επίσης, μια digitech gsp1101, στην τιμή, που θέλεις. Πιστεύω, θα σε καλύψει. Η Tonelab EX, νομίζω, θα σε περιορίσει, λίγο, στα live. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 περα του οτι δεν εχεις βαλει Link η ΕΧ δεν θα σε καλυψει για Live... Υπαρχει στις αγγελιες μια hd500 στα 200 ευρω. Τη θεωρω ευκαιρια και θα σου προτεινα να την χτυπισεις ;) (παρολο που εγω πουλαω μια gt10 ;D ) Πλεον δεν υπάρχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 HD500 στα 200Ε δε θα έμενε για πολύ φίλε τα 200Ε μπορούν να σε πάνε αρκετά μακρύτερα από την ΕΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση