Προς το περιεχόμενο

gear που δωσαμε και ..μετανιωσαμε..

takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχω πραγματικά μετανιώσει για την Squier Japan μου του 1990 (δευτερη και μακροβιότερη ώς πριν 3,5 χρόνια κιθάρα μου) , ότι τις είχα αλλάξει μαγνήτες από μία Mexico reissue 70s και είχε γλυκάνει απίστευτα.... την έδωσα για 200€ σε ένα ξάδερφο για να την δώσει σε έναν άλλο ανεψιό του με την σειρά του αυτός κάπου προς Πτολεμαίδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτρική κιθάρα :cry:

Καθώς επίσης και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κομμάτι που υπήρχε στην Ελλάδα΄, ένα Gibson standard faded SG (τι μ@λ@.... έκανα) πρόπερσι :cry: ......

Γι' αυτά που δεν μετάνιωσα ήταν μία Fender Mexico 70s , μία Fender στρατ με noiselless pickups του 94, καθώς και την πρώτη μου κιθάρα, μία Ιταλική melody στρατ type!

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια Gibson Custom Black Beauty. Την είχα αγοράσει το '77 44.000 δρχ την πούλησα 5 χρόνια μετά 100.000 (και νομίζω πήγε Καστοριά). Tην πούλησα γιατί την είχα 3 χρόνια κάτω από το κρεβάτι, δεν έπαιζα και δεν πίστευα ότι θα ξαναασχοληθώ με ηλεκτρικά όργανα...αλλά τώρα...ας όψεται το Garageband!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

- την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα' date=' EKO (ιταλική φυσικά)

[/quote']

8O :evil: Σε ποιόν πούλησες την ΕΚΟ, που έχω μετανιώσει και εγώ που σου τη πούλησα Κώστα?

(αυτα τα όργανα δεν πρέπει να πουλιούνται)

μια tele mexico thinline '72 την πούλησα επειδή τσαντίστηκα μια μέρα στην πρόβα...

έτσι πούλησα και το 95Q Cry Baby...

Και πουλησες την tele επειδή απλά τσαντίστηκες????.... 8O

Είχα δώσει το Digitech Metal Master ελπίζοντας ότι το Digitech Grunge θα μου δώσει αυτό που θέλω αλλά μόλις το έφερα σπίτι απογοητεύτικο και έξι μήνες μετά μάζεψα λεφτά και πήρα το Metal Master ξανά :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

ποναει η ιστορια :cry:

παλια που ειχα ρακ ειχα ενα point to point τελικο bradshow απο γερμανια 100w αγνη λαμπα, μια jcm 800 με τις δυο καμπινες και μια fender tele με αριθμο

080 απο τις 900 που βγηκαν σε ολο το κοσμο... :cry:

www.myspace.com/costaexarhos

335.jpg .......του '88' date=' πανάλαφρη, το καλύτερο μπράτσο που έχω παίξει... [img']http://i87.photobucket.com/albums/k132/toliskoskinas/banghead.gif[/img]banghead.gifbanghead.gif

335? 8O 8O 8O εχεις κανει εγκλημα!!!!

Practice cures most tone issues - John Suhr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου