johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει χρωματοπωλειο ελλαδα που να τα φτιαχνει surf green [ η παραπλησια χρωματα ] και να στελνει με τα ελτα ?...γνωριζει κανεις διευθυνση - ονομα ..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 δεν με νοιαζει να ειναι νιτρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το surf green σαν χρώμα εχει πολλές αποχρώσεις, http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedisplay.cgi?color=Surf%20Green Το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να εκτυπώσεις την απόχρωση που θες, πχ αυτήν: http://curtisnovak.com/restorations/FenderColors/SurfGreen.shtml. και να το πας σε ένα μαγαζί που πουλάει χρώματα αυτοκίνητων και να στο φτιάξουν, μπορούν επίσης να στο βάλουν και σε σπρέι, αλλα ρωτά την χρέωση γιατι μπορεί να σου γενειάδα ακριβά. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 διευθυνση απο τετοια μαγαζια θελω- ψαχνω...οσο για το χρωμα και τις διαφορες αποχρωσεις ξερω τι θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 ειδικα αν εχουν καταλογο χρωματων..απλα να τα ''εμφιαλωνουν''... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ποια περιοχή μένεις, εγώ ξέρω στον Πειραια αλλα δεν ξέρω αν στέλνουν ταχυδρομικά. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 χαλκιδικη ειμαι...γι'αυτο ρωταω αν στελνουν με ταχυδρομειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάξε για χρώματα sikkens στην περιοχή σου, βάζουν χρώματα σε σπρέι. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 ο.κ θα το ψαξω..ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 βρηκα...sikkens..πρεπει βεβαια να τα δω απο κοντα αλλα ο.κ...thanxxx..hellfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση