Προς το περιεχόμενο

I, Replicator (SpyrosCh)

SpyrosCh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα άπαντες νοιζάδες ;D

Βαδίζοντας προς ολοκλήρωση της επόμενης δουλειάς (το πρώτο της δείγμα εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=204060.0), παραθέτω στο soundcloud λόγω χώρου άλλο ένα κομμάτι σχεδόν έτοιμο προς τέρψιν και σχολιασμού! Ελπίζω να σας αρέσει και παρατηρήσεις παραπάνω από καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ σας εκ των προτέρων. ;D

Σπύρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο. Μετά μπήκε το μπουζούκι (μπουζούκι δεν είναι;) και είπα ε εδώ θα χαλάσει δεν μπορεί. Αυτό όμως συνέχισε να είναι ωραίο.

ο χρόνος αρκετός 

Πραγματι ωραιο με εξαιρετικα μπλουζοριφια.

Η αληθεια ειναι οτι με ξενισε το μπουζουκι για το υφος αλλα πες το δικια μου λοξα.

Κατι ξερεις παραπανω.

Φοβερες κιθαρες οπως παντα!

Πολύ ωραίο το κομμάτι με ωραία ατμόσφαιρα όπως και όλα τα κομμάτια σου που έχω ακούσει.

Κι εμένα με ξένισε λίγο το σόλο με το μπουζούκι χωρίς όμως να πω ότι δεν μ' άρεσε.

Μπράβο και καλή συνέχεια με το project! :)

Τα 'χουμε ξαναπεί, γράφεις κομμάτια σε ένα δικό σου prog ύφος που έχουν προσωπικότητα και ταυτότητα.

Πάγανε όξω παλικάρι μου, μόνο στα εξωτερικά θα εκτιμηθεί (ίσως) κατάλληλα.

Κι αυτό το κομμάτι κινείται στα ίδια επίπεδα ομορφιάς και πρωτοτυπίας.

Εύγε!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Σπύρο, παρότι ακούω τα κομμάτια που κατά καιρούς ανεβάζεις, για κάποιο (ανεξιχνίαστο) λόγο δεν έχω μέχρι στιγμής κάνει κάποιο σχόλιο.

Λοιπόν, αρχίζω τώρα. :) Το κομμάτι είναι διαμάντι από όλες τις απόψεις - συνθετικά, εκτελεστικά, ερμηνευτικά, ενορχηστρωτικά, ηχητικά. Το μπουζούκι μου φάνηκε και εμένα κάπως στην πρώτη ακρόαση αλλά στις επόμενες ήταν απλά μέρος του συνολικού ακούσματος. Χίλια μπράβο.  

Something Wicked This Way Comes

• Guru

Μου άρεσε!

Το ταξίμι, μια χαρά μου φάνηκε. Κανένα πρόβλημα εδώ...

Δε θα σταθώ στιγμή σε θέματα σύνθεσης, στίχων, παραγωγής. Είναι φανταστικά. Τα χορωδιακά, ειδικά, σκίζουν!

Μία ερώτηση, μόνο. Αν κατάλαβα καλά κι εδώ έχεις ζωντανά ντραμς. Έχω, λοιπόν, την αίσθηση ότι παραμένεις "ταπεινός" κάπως γιατί δεν είσαι τόσο σίγουρος στο όργανο. Ισχύει;

Μπράβο ρε Σπύρο. Να μας πεις πότε θα βγει το CD για να το αγοράσουμε! :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου