nasokosm Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είμαι μέσα για μπασαδόβουρτσα αν θες να σου γράψω τέλεια ευχαριστώ! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία και εγώ είμαι μεσα για τις μπύρες... όπου μπορεί ο καθένας βοηθάει, χαχα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΚ αλλά θέλει και το remix-άκι του πρώτα ;D Ε άντε βρε παλικάρι. Σκοτώ λέμε! ΥΓ. Πρόσεχε τι λες για μπύρες, ο gvour κι εγώ μαζί θέλουμε μια κάβα. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραίο το θεματάκι Νάσο Σηκώνει πολυ ταξίδι και ταξίμι Ειναι πάντα ενδιαφέρον το να ακούς έναν Αιγοκερω να προσεγγίζει έναν Κριο (Benson) Να ενημερώσω τα εξής. Α) για τα μουσικα: μη με υπολογίζετε B) για την ομαλή ροή μπύρας: μπορείτε να με εμπιστευτειτε - εχω διδακτορικό στα ρευστά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση