nasokosm Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ανεβάζω ενα θέμα που στριφογυρίζει σαν ιδέα κανα χρόνο μισοπαιγμένο οσον αφορά το θέμα και τα ακόρντα, κάποτε μπορεί και να το ολοκληρώσω αν βρεθεί κανενας εθελοντής για τα υπόλοιπα όργανα ;D Γραμένο με το κινητό, παίζω με τη κόκκινη του avatar :D [flash=200,200] enjoy Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μ' άρεσε πολύ το θέμα! Άμα πλαισιωθεί κιόλας με μπάσο και τύμπανα θα γίνει σούπερ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε διάολε, κάρτα ήχου έχεις, γράψτο το ρημάδι καλά (κόβει κώλους το άτιμο). :) Άντε, και γρήγορα μάλιστα. :D Πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε διάολε, κάρτα ήχου έχεις, γράψτο το ρημάδι καλά (κόβει κώλους το άτιμο). :) Άντε, και γρήγορα μάλιστα. :D Πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε. ;) Oτι ακριβως ειπε ο ψηλος. Αξιζει,ειναι γκρουβυ και εχει "ψωμι". Φτιαξτο να γουσταρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Oτι ακριβως ειπε ο ψηλος. Αξιζει,ειναι γκρουβυ και εχει "ψωμι". Φτιαξτο να γουσταρουμε. Ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω την αλήθεια τοχω γράψει με κιθάρα -τύμπανα, αλλά θέλει φτιάξιμο με τα μέτρα που κρατάει το θέμα και η γέφυρα και δεν έχω προκάνει ;D Βαριέμαι το γράψε- ξαναγράψε για να βγει κάτι αποδεκτό, την τελευταία φορά που έγραψα έφερα ένα φίλο για τον ήχο , δεν ακούμπησα τίποτα, μόνο την κιθάρα και τον ενισχυτή μου :D Του αξίζει όμως κάτι καλύτερο ειναι groovy και όπως ξανάγραψα ζητούνται εθελοντές για τα υπόλοιπα όργανα (έχουμε και μπύρες) :D thnks Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω την αλήθεια τοχω γράψει με κιθάρα -τύμπανα, αλλά θέλει φτιάξιμο με τα μέτρα που κρατάει το θέμα και η γέφυρα και δεν έχω προκάνει ;D Δεν πειραζει,βαλτο Νασο να το ακουσουμε με τυμπανα εστω κι ετσι! (έχουμε και μπύρες) :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πειραζει,βαλτο Νασο να το ακουσουμε με τυμπανα εστω κι ετσι! ;D ΟΚ αλλά θέλει και το remix-άκι του πρώτα ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο Νάσο, ότι είπαν τα παιδια, περιμένω τις τυμπανοκρουσίες. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είμαι μέσα για μπασαδόβουρτσα αν θες να σου γράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση