Haris Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 8) Great minds think alike... 8) Γιώργο, για τα κρουστά θα έλεγα να πάρεις ένα καλοπαιγμένο σημείο και να το λουπάρεις. Η άλλη λύση είναι να βάλεις τον κρουστό να ξαναπαίξει μόνο το βασικό ρυθμό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και fills, που ούτως ή άλλως δεν τα χρειάζεται το κομμάτι. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Eχεις "φλεβα" συνθετη George. Δεν εχω ακουσει απο σενα τιποτα κακο η εστω μετριο,για τα γουστα μου παντα-δεν εννοω τις αρρυθμιες στα κρουστα που οντως υπαρχουν η ισως καποια αλλα ψιλα,στο τελος-τελος αυτα ερχονται στα δικα μου αυτια-εχω και μεγαλα ;D ;D-σε δευτερη μοιρα. Μ'αρεσει πολυ αυτο το "χαρμανι" που φτιαχνεις και ενω θυμιζει πολλα πραγματα εχει παντα το δικο σου προσωπικο υφος αλλα και ψυχη μεσα. Και στα ροκενρολλια και στα πιο ακουστικα.Μαστορας. Μπραβο ρε φιλε! Γιωργο σε ευχαριστω,γενικα στα κρουστα εχει ενα θεμα και μαλον θα το λουπαρω ή ισως το ξαναγραψω γιατι θελεω να γραψω κρουστα και στο προηγουμενο ξανα μιας και επενδυσα σε ενα καινουργιο μικροφωνο.Τωρα για τα αλλα και γω ακουω μην νομιζεις αλλα δεν ξερω αν φταιω απολυτα εγω ή υπαρχει ενα μικρο θεμα καθυστερησεις.Οπως και να.χει θα το ψαξω καλυτερα απο δω και περα ,μιας και θα κανω και μια αναβαθμιση του χομ στουντιο.Οπως και να χει σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Great minds think alike... 8) Γιώργο, για τα κρουστά θα έλεγα να πάρεις ένα καλοπαιγμένο σημείο και να το λουπάρεις. Η άλλη λύση είναι να βάλεις τον κρουστό να ξαναπαίξει μόνο το βασικό ρυθμό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και fills, που ούτως ή άλλως δεν τα χρειάζεται το κομμάτι. Χαρη θα το κανω ,απλα θελω να πω πως ειναι γραμμενο με την δευτερη τριτη φορα μιας και λογω ελειψης χρονου δεν τα πολυπροβαρει ο ντραμμερ.Επομενως αν ειχα την πολυτελεια πρωτα να το μαθουμε και μετα να το γραψουμε ολοι μας πιστευω θα παιζαμε αλλιως,ακομξα και γω που δυστηχως δεν αφιερωνω και πολυ χρονο στο να παρω τις πηγες μου.Τεσπα θα τα μιλησουμε και καιδιαν. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το λοιπόν... καταρχάς μου άρεσε. Όμως θα ταχθώ και εγώ στο κίνημα επανεγγραφής των κρουστών ;D Βασικά το άσμα μου άφησε μια «γεύση» γουέστερν Leonard Cohen. Ως συνήθως καταφέρνεις να στήσεις το «σκηνικό» στα τραγούδια σου, να δημιουργείς την ατμόσφαιρα και αυτό είναι το μεγάλο συν σου. ΥΓ: Για... πγιοτικές ηχογραφήσεις, Παράγκας studios. ;D Μιλάμε για... grande success 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το λοιπόν... καταρχάς μου άρεσε. Όμως θα ταχθώ και εγώ στο κίνημα επανεγγραφής των κρουστών ;D Βασικά το άσμα μου άφησε μια «γεύση» γουέστερν Leonard Cohen. Ως συνήθως καταφέρνεις να στήσεις το «σκηνικό» στα τραγούδια σου, να δημιουργείς την ατμόσφαιρα και αυτό είναι το μεγάλο συν σου. ΥΓ: Για... πγιοτικές ηχογραφήσεις, Παράγκας studios. ;D Μιλάμε για... grande success 8) Σε ευχαριστω Τερρυ οντως ειναι λιγο γουεστερν το τραγουδι.Μολις γυρισει ο κρουστος απο Σαλονικη θα το ξαναστησω απο την αρχη ρυθμικα εννοειτε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση