Προς το περιεχόμενο

Eyes At The Sun

Johnny.T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλο ενα τραγουδι στη λογικη του προηγουμενου με τζουραδες ακουστικες και φυσικα κρουστα.Σκαλωσα λιγο με αυτο το τροπο ενορχηστρωσης και ειπα να φτιαξω ετσι μια παλια ιδεουλα.Περιμενω τι γνωμη σας.Παλευω και την μιξη τελευταια περισσοτερο, επομενως καθε σχολιο για καλο.

Ευχαριστω!!!

https://app.box.com/s/ix343tblm3rcmszrrk5s

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηλιοβασίλεμα στην άγρια δύση......Μπράβο ρε Γιώργο πολύ ωραίο, αλλά και η μίξη (απ΄τα ηχειάκια του λάπτοπ μου) μια χαρά. Η μελωδία βέβαια, κάτι μου θυμίζει....αλλά what the f@ck!

Κάτι δεν με πάει καλά με τα κρουστά ...........βεβαίως θα το ήθελα και λιιιιιιιιιιιιιιιιίγο πιο αργό.

Κάτσε ρε καρντάσι να σιάξω τα Παράγκας στούνδιος Β. Ελλάδος και θα σε κλείσω και συμβούλιο  ;D εις τους Παράγκας λαίμαι γιατί σ'ωραίος λαίμαι και τα τσιπουρίνια δωρεάν, για τη πρώτη εγγραφή  ;D ;D ;D

No one wants an alien

εισαι μεγαλος δημιουργος και ερμηνευτης.

Τα percussion λιγο φορτωμένα μου φαινονται, μπορουσαν να αφαιρεθουν λιγο σε καποια σημεια και αντιστοιχα να κορυφώνονται για να μην φορτωνουν μονοτονα και σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.

Αυτο λεω εγω.

Κατα τα άλλα, αξιος!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Τα percussion σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.

Πχ 1:18 - 1:35.

Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο, προχώρα γερά Γιώργη.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Ηλιοβασίλεμα στην άγρια δύση......Μπράβο ρε Γιώργο πολύ ωραίο, αλλά και η μίξη (απ΄τα ηχειάκια του λάπτοπ μου) μια χαρά. Η μελωδία βέβαια, κάτι μου θυμίζει....αλλά what the f@ck!

Σε ευχαριστω Ρε Φωτη.Ναι το παλευω τελευταια και περιμενω και κατι μονιτορ μπας και ξεστταβωθω,αλλα εχω αρχισει να τα πειραζω πλεον ολα κομπρεσορες EQ .Η μελωδια ειναι στη λογικη του Κηλαιδονη ολο κατι να μας θυμιζει αλλα να μην ξερουμε τι.Χαχαχαχα

Κάτι δεν με πάει καλά με τα κρουστά ...........βεβαίως θα το ήθελα και λιιιιιιιιιιιιιιιιίγο πιο αργό.

Κάτσε ρε καρντάσι να σιάξω τα Παράγκας στούνδιος Β. Ελλάδος και θα σε κλείσω και συμβούλιο  ;D εις τους Παράγκας λαίμαι γιατί σ'ωραίος λαίμαι και τα τσιπουρίνια δωρεάν, για τη πρώτη εγγραφή  ;D ;D ;D

Και γω το ακουσα αυτο στα κρουστα ,αλλα εχω το παληκαρακι κοπαναει 4 λεπτα το καχον καπου θα του φυγει ,την αλλη φορα θα κινηθω πιο κοπι πειστ .Επισης και οι ρυθμικες και οι τζουραδες ειναι λιγο φρι.Γενικα μαλον δεν γραφω στο χρονο αλλα απο διπλα και αυτο το ειπε ο μεγαλος κιθ ριτσαρντς Σαμυ.Εννοειτε πως θα βρεθουμε στα Παραγκας στουντιο απλα να ξεμπλεξω λιγο με την φαμπρικα που εμπλεξα τελευταιως.

Αν και δεν είναι στα ακούσματά μου ήταν πολύ ωραίο το κομμάτι! :)

Σε ευχαριστω Δημητρη,να΄σαι καλα.

εισαι μεγαλος δημιουργος και ερμηνευτης.

Τα percussion λιγο φορτωμένα μου φαινονται, μπορουσαν να αφαιρεθουν λιγο σε καποια σημεια και αντιστοιχα να κορυφώνονται για να μην φορτωνουν μονοτονα και σε ενα δυο σημεια δινουν αισθηση αχρονιας.

Αυτο λεω εγω.

Κατα τα άλλα, αξιος!!

ΣΕ ευχαριστω Cos ,Ε να τα παλευω ολα τελευταια και την ενορχητρωση και το μιξαρισμα ,συνφωνα παντα με αυτα που εχω και κατεχω.Για τα κρουστα οπως ειπα και γω το ακουσα αλλα δεν το διορθωσα κατι που θα κανω τωρα.Τωρα το πως να τα βαλω σε ενα τραγουδι θελει δουλεια.Και μονο ομως που ξεφυγα για λιγο απο τα κονσερβαρισμενα τυμπανα και γραφω με μικροφωνα κτλ ειναι για μενα ενα μεγαλο βημα ,σιγα σιγα .

Πχ 1:18 - 1:35.

Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο, προχώρα γερά Γιώργη.

Σε ευχαριστω Φουζιε.

If I don't doit somebody else will

Πού ήξερες ρε Φώτη ότι θα έγραφα ακριβώς αυτά; :)

Something Wicked This Way Comes

Eχεις "φλεβα" συνθετη George.

Δεν εχω ακουσει απο σενα τιποτα κακο η εστω μετριο,για τα γουστα μου παντα-δεν εννοω τις αρρυθμιες στα κρουστα που οντως υπαρχουν η ισως καποια αλλα ψιλα,στο τελος-τελος

αυτα ερχονται στα δικα μου αυτια-εχω και μεγαλα ;D ;D-σε δευτερη μοιρα.

Μ'αρεσει πολυ αυτο το "χαρμανι" που φτιαχνεις και ενω θυμιζει πολλα πραγματα εχει παντα

το δικο σου προσωπικο υφος αλλα και ψυχη μεσα.

Και στα ροκενρολλια και στα πιο ακουστικα.Μαστορας.

Μπραβο ρε φιλε!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου