rosko Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Λεω να αγορασω αυτον εδω http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=131056 για blues-rock παιξιματα.Θα ηθελα τη γνωμη σας.Αν εχετε να μου προτεινετε και καποιον αλλο στα ιδια πανω-κατω χρηματα δεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τον έχω εδώ και μερικούς μήνες. Είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής. 12άρι μεγάφωνο και φορητότητα (11,5 κιλά) δε νομίζω ότι βρίσκεις εύκολα σε αυτά τα λεφτά. Για τα είδη που τον θες θα σε υπερκαλύψει πιστεύω. Επίσης, επειδή τον έχω δοκιμάσει και σε πρόβα, έχω να πω ότι τα 15 του Watt αρκούν και περισσεύουν, δεδομένου φυσικά ότι η μπάντα παίζει σε λογικές εντάσεις. Αυτό που απομένει πλέον είναι να τον βγάλω και live για να δω πώς αποδίδει και σε τέτοιες συνθήκες. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rosko Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω με καλυψες απολυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση