26hint Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Αγόρασα πρόσφατα το Korg M50 και θα ήθελα κάτι καλύτερο ή ρεαλιστικότερο σε ήχο πιάνου απο αυτά που έχει. Υπάρχει τρόπος να βρω κάτι στο internet ( ή δε ξέρω που αλλού) ώστε να το φορτώσω στο M50 ; (Υπόψιν εχω βρεί αυτό http://kimlajoie.com/pianos/details/ αλλά πέραν του οτι σκεφτόμουν αν υπήρχε κάτι free στο συγκεκριμένο δεν εχω καν τη δυνατότητα να ακούσω τα δείγματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για ριξε ενα ψαξιμο στα Korg Forums. www.korgforums.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Από τη στιγμή που δε φορτώνει δείγματα, μην περιμένεις και θαύματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Από τη στιγμή που δε φορτώνει δείγματα, μην περιμένεις και θαύματα... Εχει πάντως φορτωμένους κάτι λαϊκούς ήχους που είναι πολύ καλής ποιότητας.Γιατί να μην το κανει και σε ήχους πιάνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για ριξε ενα ψαξιμο στα Korg Forums. www.korgforums.com Δε με αφήνει να μπω στο forum. Γράφει :phpBB : Critical Error Could not connect to the database Εσένα σε αφήνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 εμένα με αφήνει... Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 εμένα με αφήνει... Μιλάς για την αρχική σελίδα που δίνει τις κατηγορίες πχ downloads, forums κτλ ; (εκεί με αφήνει και μένα) ή στην υποκατηγορία forums ( εκεί μου κολλάει) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. και εμένα το ίδιο error μου βγάζει. Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 εγω μπηκα και κατέβασα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 τώρα κι εγώ... Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση