gpiad Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 εγω σε μια open συναυλια στην Νεα Μακρη φωτο:απο την πρωην μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Ο bassman! Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 εμενα ειναι ο neji hyuuga απο ενα ανιμε :P .ειναι και πολυ COOL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Ηρθε η ώρα να γελασετε!!! μπορει να μου πει καποιος πως βαζουμε αβαταρ? https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Ηρθε η ώρα να γελασετε!!! μπορει να μου πει καποιος πως βαζουμε αβαταρ? Σε αυτή τη σελίδα πάνω πάνω έχει ένα link που λέει προφίλ. Στη σελίδα που σε βγάζει κάτω κάτω επιλέγεις αβαταρ. Μπορείς να βάλεις κάποιο απο τα έτοιμα, ή να ανεβάσεις ένα δικό σου. Αλλα προσοχή. Το μέγεθος της εικόνας δεν μπορεί να ξεπερνά τα 80 εικονοστοιχεία σε πλάτος και τα 80 εικονοστοιχεία σε ύψος και το αρχείο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 6kB :wink: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Το δικο μου, μαλλον ολοι το αναγνωριζεται, ειναι ο γιαννης ο περπατητης :wink: Το επελεξα γιατι ειναι γαματος σαν φιγουρα, και πως να το κανουμε, με κανα δυο ποτακια παντα παιζεις καλυτερα :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 δηλαδη αν εχεις πιει αλκοολ παιζεις καλυτερα? 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 δηλαδη αν εχεις πιει αλκοολ παιζεις καλυτερα? 8O Όχι απλώς αν είσαι λιώμα ότι και να παίξεις θα σκεφτείς "Είμαι πολύ γ@μ@τος ο π$@#στης" :lol: :lol: :lol: οπότε και φαλτσαδούρα να παίξεις δε σε χαλάει(βλ.Page) :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 δεν εννοω λιωμα βρε iasonas, ενα ποτακι ισα ισα για χαλαρωση :wink: να σου φυγει η ενταση της ολης μερα για να μπορεσεις να παιξεις χαλαρα και ωραια! cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 το θέμα με τον page όμως είναι ότι δεν χάλαγε η φαλτσαδούρα και τους υπόλοιπους που τον άκουγαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση