andreoulis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Το δικό μου είναι σαφές... οι blues brothers προσπαθουν να καταλαβουν από που θα φύγουν... @lost highway: ο κύριος του αβαταρ σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 το να πω οτί το αβαραρ μου είναι ο ritchie blackmore σε ηληκία in rock είναι μάλλον περιτό ε; Σημαίνει τον κιθαρίστα που θαυμάζω περισσότερο αν και αναγνωρίζω ότι δεν είναι ο κορυφαίος, και στη συγκεκριμένη photo έχει και μια ομοιότητα με τη φάτσα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 @eye: ωραία ιστορία πίσω απ'το άβαταρ. To δικό μου δε σημαίνει κάτι(ίσως μόνο ότι είμαι κάφρος icon_lol.gif icon_lol.gif :lol: :lol: :lol: :) @lost highway: ο κύριος του αβαταρ σου; Σε παλαιότερο Post, αρκετοί δήλωσαν φανατικοί του Lynch. Οπότε, ας αφήσω την εξήγηση του δικού μου άβαταρ σε κάποιον απ'αυτούς. :wink: (εύκολος γρίφος που κερδίζει μπισκοτάκι :D ) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 το δικο μου avatar ειναι απο το Old Boy, μια απο τις πιο ενδιαφερουσες ταινιες που ειδα την τελευταια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Σε παλαιότερο Post' date=' αρκετοί δήλωσαν φανατικοί του Lynch. Οπότε, ας αφήσω την εξήγηση του δικού μου άβαταρ σε κάποιον απ'αυτούς. :wink: (εύκολος γρίφος που κερδίζει μπισκοτάκι :D )[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Elavd, με σοκολάτα είναι καλά;... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 To δικό μου avatar είναι ένα screenshot από το (εκπληκτικό) videoclip του Hunted by a freak των Mogwai. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Το δικό μου, όσοι μικροί έβλεπαν την σειρά ninja boy το ξέρουν καλά... Είναι ο kabamaru! a.k.a. kagemaru igano. (Cult μορφή...) :wink: @Wow!: και μαμώ τα avatar! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2006 Eμένα είναι ο Lord Nibbler από το Futurama. http://en.wikipedia.org/wiki/Nibbler_(Futurama) @vadergraaf:Κι έλεγα τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει Ο Χαγιάτε,ο Κουνούπης κλπ... :lol: Btw και το old boy και το Sideways και το Contact ταινιάρες :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2006 Το εξώφυλλο απο ένα γνωστό δίσκο ... ... γιατί πολύ θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία και γιατί μου αρέσει το μπλε χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση