Προς το περιεχόμενο

¶βαταρ άβαταρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν τα πάρει στο κρανίο ο Yameth (αν και φαίνεται πολύ cool... 8) ) και γίνουν τα άβαταρ είδος υπό εξαφάνιση (μετά τις πρόσφατες κουβέντες), προτείνω να πει ο καθένας τι σημαίνει το άβατάρ του και (το κυριότερο) γιατί το επέλεξε.

Θα λυθούν και διάφορες απορίες:

ο Superfunk σεληνιάζεται όταν τρώει σάντουιτς με τυρί;

Τι στο καλό είναι αυτό το wow στο άβαταρ του eye;

Το ανθρωπάκι του Ιχνηλάτη θα πετάξει κάποτε το καπέλο του αλά Αμέρικαν κόλετζ;

Σημείωση:

Αυτό το Thread είναι για να χαλαρώσουμε.

Μην αρχίσετε (πάλι) να τσακώνεστε πχ για το ποιος έχει πιο ωραίο άβαταρ... :? :)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπόν...

Όσοι έχετε παρακολουθήσει την ταινία "Επαφή" γνωρίζετε την διαδικασία όπου επιστήμονες "άκουγαν" με μεγάλα ραδιοτηλεσκόπια τον ουρανό, σε αναζήτηση κάποιου ραδιοφωνικού σήματος που θα μπορούσε να προέρχεται από εξωγήϊνο πολιτισμό.

Στην ταινία, η επιστήμων που υποδύεται η Τζόντι Φόστερ, όντως συλαμβάνει ένα τέτοιο σήμα - αυτό είναι το θέμα της ταινίας. Στην πραγματική ζωή, ενώ όντως υπήρξαν πανεπιστημιακού επιπέδου προγράμματα που είχαν τον ίδιο στόχο, κανένα τέτοιο σήμα δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα.

Κανένα, εκτός από αυτό που έπιασε το μεγάλο ραδιοτηλεσκόπιο του Πανεπιστημίου του Οχάϊο, στις 15 Αυγούστου 1977. Ο καθηγητής Jerry R. Ehman που είχε βάρδυα εκείνη την ημέρα, δεν άκουσε πραγματικά κάτι: το σύστημα κατέγραφε την ένταση των ραδιοσημάτων σε κωδικοποιημένη μορφή πάνω σε ένα μεγάλο χάρτινο κύλινδρο, παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα μερικοί σεισμογράφοι.

Το σήμα είχε χρονική διάρκεια 72 δευτερολέπτων και απίστευτη ένταση. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για πολλά χρόνια μετά, δεν κατάφερε κανείς να το εντοπίσει πάλι.

Εντυπωσιασμένος από το πόσο έμοιαζε το συγκεκριμένο σήμα με εκείνο που είχε θεωρητικά προβλεφθεί ότι θα μπορούσε να έχει εξωγήϊνη προέλευση, ο Ehman πήρε ένα μαρκαδόρο, μάρκαρε τα ψηφία 6EQUJ5 που αντιστοιχούσαν στο σήμα και έγραψε δίπλα με μεγάλα γράμματα τη λέξη "Wow".

Το άβαταρ μου είναι φωτογραφία αυτού του κυλίνδρου.

Mea Culpa

To δικό μου δε σημαίνει κάτι(ίσως μόνο ότι είμαι κάφρος :lol: :lol: )

Είναι ο Mick Thompson των Slipknot.

Υ.Γ Τόσο καιρό στο forum και εγώ απορούσα για το avatar του Eye :)

You are wrong f**ked and overatted...

Πολύ καλό eye ;)

Μάλιστα, ψάχνοντάς το, βρήκα και αυτό:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wow!_signal

Το δικό μου (αν και δε θα μείνει για πολύ ακόμη) είναι αυτονόητο για όσους έχουν δει τη σειρά LOST (και τουλάχιστον τη season 2)...

Για τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα να τους το εξηγήσω, γιατί έτσι θα φανερώσω μυστικά του σήριαλ...:lol: :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Για τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα να τους το εξηγήσω' date=' γιατί έτσι θα φανερώσω μυστικά του σήριαλ...:lol: :wink:[/quote']

Αγριεμενη φατσα ειναι?(απο το πλαι)

:roll:

Για τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα να τους το εξηγήσω' date=' γιατί έτσι θα φανερώσω μυστικά του σήριαλ...:lol: :wink:[/quote']

Αγριεμενη φατσα ειναι?(απο το πλαι)

:roll:

Όχι όχι... (Ή τουλάχιστον δε νομίζω... :roll: :roll: )

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Εγώ όπως είναι φανερό....Εχω βάλει τον nemooo...

Πάντως εντός ολίγου καιρού θα το αλλάξω για να βάλω εικόνα απο την αγαπημένη μου ταινία...το sideways...

ΒΤW την προτείνω ανεπιφύλακτα....

Time is just a fraction of the sine.......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου